reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Cześć Dziewczyny :) chętnie dołączę ;) termin na 7 listopada :) to moja pierwsza ciąża :) i od razu moje pytanie? Czy Wy tutaj widzicie druga owodnie? Ktoś mi napisal, ze widzi na tych zdjęciach druga owodnie, a na 1 zdjęciu w tej owodni dzidziusia tyłem ;o nie daje mi to spokoju?

Załączniki

• 423EB9FA-F415-44AE-A1DA-FBCAA1FACD5F.jpeg
    423EB9FA-F415-44AE-A1DA-FBCAA1FACD5F.jpeg
    202 KB · Wyświetleń: 153
Dziewczyny, jakie miałyście FHR? Dzisiaj na USG (9+1) wyszło mi 181 i lekarz wpisał tachykardię :( nie mówił, że to źle, według niego wszystko było ok. Czy to, że byłam mocno zdenerwowana mogło mieć na to wpływ? Przerazilam się :(
Też miałam takie wysokie. Czy to dobrze czy źle okaże się jutro...

Lekarz by tego nie wyczaił?
Cześć Dziewczyny :) chętnie dołączę ;) termin na 7 listopada :) to moja pierwsza ciąża :) i od razu moje pytanie? Czy Wy tutaj widzicie druga owodnie? Ktoś mi napisal, ze widzi na tych zdjęciach druga owodnie, a na 1 zdjęciu w tej owodni dzidziusia tyłem ;o nie daje mi to spokoju?

Cześć, chętnie dołączę :) 8 tydzień (7+2), na usg tydzień temu pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze nie było tętna ;) termin mam na 27 listopada i umieram ze strachu. Pierwsza ciąża i kompletnie nieplanowana, ale póki co z mężem przyjęliśmy do wiadomości.
Pojawił się u mnie problem, otóż nigdy nie było u mnie żadnych trudności z pobraniem krwi. W środę miałam powtórzyć betę, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta, a jeśli tak to mam zrobić resztę badań. Niestety pani pobierająca krew nie była wstanie wyciągnąć ze mnie ani kropelki, siłowała się z dwoma rękami, ale akcja zakończyła się fiaskiem :( Jutro idę znowu i boję się, że nic z tego nie wyjdzie..Czy któraś z obecnych tutaj Pań miała taki problem?

reklama
Do góry