reklama
nadzieja87
Fanka BB :)
Jeżeli masz taki sam jak mam w nicku to tak [emoji846]nadzieja87 my chyba ten sam rocznik
Zając Czerwcowy
Tak. Mozna nie mieć na jednym ale mnie to by jakos bolało w oko wiec nie robiłam wcaleA jak to jest z tą hybryda przed porodem bo ja coś słyszałam że wystarczy nie mieć na jednym palcu Czy to prawda?
Lena142
Dobry wieczór
Długo bez was dziewczyny nie wytrzymałam, ale traktuję to jako nowy start, bez dramy z nikąd. Nie mam najlepszych wieści, dziś znów zaczęłam intensywnie plamić na brązowo pomimo brania duphastonu. Mam nadzieję, że to mój krwiak dalej się czyści a nie coś gorszego, bo wizyta dopiero 3.04. Brzuch lekko boli co jakiś czas. Miałam wrócić do siebie, ale zostaję u rodziców póki się nie uspokoi sytuacja. Do kompletu ciągle jestem zaziebiona i nie powinnam robić badań krwi bo wyjdą przekłamane, ale to już 9+0 no i kiedyś muszę je zrobić. Może w piątek zrobię toxo itp, a jak będzie lepiej to morfologię w poniedziałek. Czuję z e wybita z rytmu, ale nie mogę się stresować tym wszystkim, bo będzie tylko gorzej.
Pozdrawiam, xinak
Fajnie że wróciłaś niepokojące te plamienia ale jak sama mówisz to może być krwiak skoro został u Ciebie wykryty. Oby na wizycie wszystko się wyjaśniło że jest w porządku, czekamy
A ja dziś jestem tak fatalnie śpiąca że nie wiem jak wytrzymam do 15 w pracy. To na razie najbardziej dokuczliwy objaw.. Z lekkimi mdłościami czasem daje rade, pełniejsze piersi to w sumie tylko na plus póki się ich nie dotyka hehe ale te spanie nie daje mi żyć..
Zając Czerwcowy
Ja tez na blond i są naturalne farby takze luzik :-)Hej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie (6+1) i był zarodek i serduszko! [emoji3590]
Ufff ale się stresowałam, teraz byle dotrwać do 12 tc.
Założono mi kartę i mam zrobić komplet badań. Wizyta za 2 tyg.
Co do hybryd to ja robię, nie ma przeciwwskazań, gdzieś tylko czytałam, żeby przed samym porodem nie malować.
Nie wiem tylko co zrobić z farbowaniem, bo ze bez amoniaku można to wiem ale ja blond i chyba blondy są jednak mocniejsze i pewnie coś tam w składzie maja.
Mi wyskoczyła opryszczka pod nosem i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy mogę to czymś smarować czy tak zostawić żeby się samo zagoiło.
Zając Czerwcowy
A jakie podał powody ?W mojej ocenie, ja zrezygnowałam całkowicie. Tak też zalecił lekarz. Nie jest aż tak niezbędne więc dam radę przez dziewięć miesięcy
joasiaaa
ja normalnie robie ponoć to bezpieczneKtóraś z Was nosi hybrydy? Robicie w ciąży czy nie?
asiakkk94
Ja zajmuję się paznokciami i nadal pracuje, klientki w ciąży też przychodzą. Musicie mieć zaufana stylistykę żeby niczym nie zaraziła, u mnia jak mialam klientke w ciąży to bardziej wietrzylam salon bo niektórym zapachy przeszkadzałyja normalnie robie ponoć to bezpieczne
joasiaaa
hmmm, ja sobie robię sama w sumie od dobryyyych kilku lat, na razie odpukać bez zadnych niespodianek na paznokciach.Ja zajmuję się paznokciami i nadal pracuje, klientki w ciąży też przychodzą. Musicie mieć zaufana stylistykę żeby niczym nie zaraziła, u mnia jak mialam klientke w ciąży to bardziej wietrzylam salon bo niektórym zapachy przeszkadzały
reklama