reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Dobry wieczór
Długo bez was dziewczyny nie wytrzymałam, ale traktuję to jako nowy start, bez dramy z nikąd. Nie mam najlepszych wieści, dziś znów zaczęłam intensywnie plamić na brązowo pomimo brania duphastonu. Mam nadzieję, że to mój krwiak dalej się czyści a nie coś gorszego, bo wizyta dopiero 3.04. Brzuch lekko boli co jakiś czas. Miałam wrócić do siebie, ale zostaję u rodziców póki się nie uspokoi sytuacja. Do kompletu ciągle jestem zaziebiona i nie powinnam robić badań krwi bo wyjdą przekłamane, ale to już 9+0 no i kiedyś muszę je zrobić. Może w piątek zrobię toxo itp, a jak będzie lepiej to morfologię w poniedziałek. Czuję z e wybita z rytmu, ale nie mogę się stresować tym wszystkim, bo będzie tylko gorzej.
Pozdrawiam, xinak

Fajnie że wróciłaś :) niepokojące te plamienia ale jak sama mówisz to może być krwiak skoro został u Ciebie wykryty. Oby na wizycie wszystko się wyjaśniło że jest w porządku, czekamy :)

A ja dziś jestem tak fatalnie śpiąca że nie wiem jak wytrzymam do 15 w pracy. To na razie najbardziej dokuczliwy objaw.. Z lekkimi mdłościami czasem daje rade, pełniejsze piersi to w sumie tylko na plus póki się ich nie dotyka hehe :) ale te spanie nie daje mi żyć..

Hej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie (6+1) i był zarodek i serduszko! [emoji3590]

Ufff ale się stresowałam, teraz byle dotrwać do 12 tc.

Założono mi kartę i mam zrobić komplet badań. Wizyta za 2 tyg.

Co do hybryd to ja robię, nie ma przeciwwskazań, gdzieś tylko czytałam, żeby przed samym porodem nie malować.

Nie wiem tylko co zrobić z farbowaniem, bo ze bez amoniaku można to wiem ale ja blond i chyba blondy są jednak mocniejsze i pewnie coś tam w składzie maja.

Mi wyskoczyła opryszczka pod nosem i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy mogę to czymś smarować czy tak zostawić żeby się samo zagoiło.
Ja tez na blond i są naturalne farby takze luzik :-)

Ja zajmuję się paznokciami i nadal pracuje, klientki w ciąży też przychodzą. Musicie mieć zaufana stylistykę żeby niczym nie zaraziła, u mnia jak mialam klientke w ciąży to bardziej wietrzylam salon bo niektórym zapachy przeszkadzały
hmmm, ja sobie robię sama :) w sumie od dobryyyych kilku lat, na razie odpukać bez zadnych niespodianek na paznokciach.

reklama
Do góry