reklama
Sysia29
Fanka BB :)
Polecasz kogoś w Lux Medzie?@Xinak wiem o czym mówisz, ja aktualnie szukam lekarza do prywatnego prowadzenia ciąży... Mojemu poprzedniemu przestałam ufać po tym jak zbagatelizował moje objawy. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale była książkowa i właściwe sama się prowadziła. Na szczęście mam lekarza z luxmedu jeszcze, ale on nie robi usg, a trzy na całą ciążę to dla mnie zbyt mało i psychicznie nie dam rady [emoji33]
Jejku dziewczyny nie straszcie mnie jak czytam o tych pustych jajach to mi się słabo robi i mam wrażenie że i ja to będę miała [emoji58], zero mdłości do dnia dzisiejszego nie miałam bólu brzucha też nie mam, wizyta dopiero na 10.04 a chodzę na NFZ i nie miałam nawet USG i nie wiem kiedy mieć będę , martwię się no fakt cycki mnie bolą cały czas ale czy to jest znak czy jest wszystko wporzadku to już sama nie wiem [emoji22]
Beti198812
U mnie jest 190 zł za wizytę plus badania, ale mam prywatną opiekę medyczną z pracy, więc akurat u mnie w mieście (Toruń) mogę korzystać z prawie wszystkich przychodni prywatnych za darmo. Inaczej chyba bym zbankrutowała. Gin, endo, gastrolog i trochę innych badań.Dziewczyny a jeśli to nie tajemnica to ile płacicie za prywatną wizytę? Ja płacę 120 zł u niby jednego z lepszych lekarzy (na NFZ chodziłam tylko kilka lat temu po tabletki anty) no i mam ostatnio duże wątpliwości. Nic mi nie dał na podtrzymanie chociaż jestem po jednym poronieniu.. Zastanawiam się czy nie iść się jeszcze skonsultować z innym, pokazać mu moje wyniki.
Dagamura158
Ja chodziłam
Bo mnie dzisiaj też nic nie bolą jajniki i macałam się po cycorach odrazu czy one doskwierają
Ale w pierwszej ciąży kompletne żadnych objawów nie miałam do momemtu aż zaczął rosnąć brzuch więc ja chyba czytają się nakręcam
Który tydzień?Jejku dziewczyny nie straszcie mnie jak czytam o tych pustych jajach to mi się słabo robi i mam wrażenie że i ja to będę miała [emoji58], zero mdłości do dnia dzisiejszego nie miałam bólu brzucha też nie mam, wizyta dopiero na 10.04 a chodzę na NFZ i nie miałam nawet USG i nie wiem kiedy mieć będę , martwię się no fakt cycki mnie bolą cały czas ale czy to jest znak czy jest wszystko wporzadku to już sama nie wiem [emoji22]
Bo mnie dzisiaj też nic nie bolą jajniki i macałam się po cycorach odrazu czy one doskwierają
Ale w pierwszej ciąży kompletne żadnych objawów nie miałam do momemtu aż zaczął rosnąć brzuch więc ja chyba czytają się nakręcam
6+5
Ja chodziłam
Który tydzień?
Dagamura158
Ja 5+2 kurczę to tydz. Wcześniej niż ty ,to co powinien mnie boleć dalej brzuch?
Nie że powinien tego to nie wiem ale mnie poza piersiami nie boli nic , dziewczyny piszą że brzuch je boli bo się tam wszystko rozciąga czyli co skoro mnie nic nie boli to się nie rozwija [emoji53], masakra sama już nie wiem teraz [emoji848][emoji22]
Ja 5+2 kurczę to tydz. Wcześniej niż ty ,to co powinien mnie boleć dalej brzuch?
nadzieja87
Mnie też nic nie boli brzuch. Nie nakrecajmy się nie potrzebnie[emoji846]
Ma byc ładna pogoda dzisiaj korzystajmy i się nie zamartwiajmy [emoji6]
Ma byc ładna pogoda dzisiaj korzystajmy i się nie zamartwiajmy [emoji6]
reklama
Jivka
Moderator
Chodzę do Gdyni [emoji16]Polecasz kogoś w Lux Medzie?