Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tatara, sushi. Serów z mleka niepateryzowanego, szynki dojrzewajacej.
Jak to jest dziewczyny z tymi cyckami? Mnie rano jakby mniej bolały :O
Ja teżDlaczego nie można jest sushi? Chodzi chyba o surowa rybę, tak? Bo sushi może być z pieczona czy smażona ryba albo z warzywami. Ja np bez sushi byłabym bardzo nieszczęśliwa osoba i jem je tylko bez surowej ryby...
To jest moja 4 ciąża (w Październiku niestety poroniłam) a w lutym zobaczyłam 2 kreseczki później beta dodania i pierwsze usg w 5 t. C. I był pęcherzyki.. Jutro idę posłuchać serduszka (mam taką nadzieję)Witamy to Twoja pierwsza ciąża?
Mnie bolą praktycznie cały czas jak szalone [emoji31]Jak to jest dziewczyny z tymi cyckami? Mnie rano jakby mniej bolały :O
Dokładnie, chodzi o surowa rybę [emoji6] z pieczoną można spokojnie. Ale mi teraz smaka na sushi zrobiłyście [emoji1786]Dlaczego nie można jest sushi? Chodzi chyba o surowa rybę, tak? Bo sushi może być z pieczona czy smażona ryba albo z warzywami. Ja np bez sushi byłabym bardzo nieszczęśliwa osoba i jem je tylko bez surowej ryby...
Tak Tak chodzi o surową rybęDlaczego nie można jest sushi? Chodzi chyba o surowa rybę, tak? Bo sushi może być z pieczona czy smażona ryba albo z warzywami. Ja np bez sushi byłabym bardzo nieszczęśliwa osoba i jem je tylko bez surowej ryby...