Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny trzymajcie się! Nie chorujcie! Ja od miesiąca próbuję się wykaraskać. I strasznie powoli to idzie.Ja przeziębiona i siedzę z młodym w kolejce u lekarza bo chyba zapalenie ucha...
Drugiego. Już mam Córkę 7letniaTo jest moja 4 ciąża (w Październiku niestety poroniłam) a w lutym zobaczyłam 2 kreseczki później beta dodania i pierwsze usg w 5 t. C. I był pęcherzyki.. Jutro idę posłuchać serduszka (mam taką nadzieję)
A ty oczekujesz pierwszego dzieciaka?
Mmmm ale narobiłas ochoty [emoji2] taki burger prawdziwy i chrupiąca buleczka.. ja w sumie chodzę i co widzę do jedzenia to się opanować nie umiem, pochłaniam jak odkurzacz.. Teraz mam trudna decyzję kiwi czy kanapka z nutella [emoji848][emoji848]Dziewczyny, ale mi jest teraz dobrze! Chodzi za mną ciagle to mięso (mogłabym jeść chyba tylko miesi ostatnio), wiec postanowiłam sobie zrobić burgera. Zjadłam półtora (!) a teraz sączę sobie Lecha 0.0%. Czuje się spełniona!
u mnie to samo, mąż tylko patrzy i niedowierza [emoji23]Mmmm ale narobiłas ochoty [emoji2] taki burger prawdziwy i chrupiąca buleczka.. ja w sumie chodzę i co widzę do jedzenia to się opanować nie umiem, pochłaniam jak odkurzacz.. Teraz mam trudna decyzję kiwi czy kanapka z nutella [emoji848][emoji848]