Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakBędziecie szly na prenatalne?
Będziecie szly na prenatalne?
Ja tylko usg 11-13 tydzien standardowo oczywiscie jak każde inne usgBędziecie szly na prenatalne?
Ja właśnie swojego wysłałam po sushi oczywiście z pieczonym łososiemu mnie to samo, mąż tylko patrzy i niedowierza [emoji23]
Ja też. Mam już swoje lataNie wybiegam tak daleko w przyszłość ale oczywiście, że tak
Chryste[emoji87] [emoji7]smaku ciężarnej narobić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] smacznego!Ja właśnie swojego wysłałam po sushi oczywiście z pieczonym łososiem
Ja dopiero co pizze wszamałam[emoji487][emoji846]jak tak dalej pójdzie będzie ciekawieChryste[emoji87] [emoji7]smaku ciężarnej narobić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] smacznego!
Obym nie przebiła 20 kg z 1 ciąży i dalej nosiła 36... resztę mam w du*&e [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]niech się dzieje co chce Ja dziś na owocach. Dzień frutarianina.Ja dopiero co pizze wszamałam[emoji487][emoji846]jak tak dalej pójdzie będzie ciekawie
Tak, mam wywiad z genetykiem umówiony na za 2 tygodnie i po nim wyznaczy termin badań. Mi lekarz od razu dał skierowanie i kazał się umówić, żeby zaklepać termin z małym wyprzedzeniem.Będziecie szly na prenatalne?