reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Hej kochane jak wam mija niedziela ? U mnie w sumie normalnie zrobiłam rosołek pojedlismy z mężem i lenimy się , dalej poza bólem cycków nic mi nie dolega [emoji6]

U mnie bez zmian, czuję piersi raz bardziej raz słabiej, mdli co jakiś czas i podbrzusze nabrzmiale:)

Martwiłam się że mąż chory na grypę i zarazi.. Okazuje się że to nie grypa, chyba coś innego.. Kłuje go mocno brzuch w jednym punkcie na środku jakby żołądek i ma wysoka gorączkę.. Przestaje kłuć jak mu się odbije i za chwilę znów.. Nie wiem co jest, martwię się.. Jutro musi jechać z babcią do Bydgoszczy i do lekarza może iść dopiero we wtorek ale jak mu się pogorszy to biorę go chyba na pogotowie :(
Także u nas niespokojna niedziela..

Witamy :) to Twoja pierwsza ciąża?
To jest moja 4 ciąża (w Październiku niestety poroniłam) a w lutym zobaczyłam 2 kreseczki później beta dodania i pierwsze usg w 5 t. C. I był pęcherzyki.. Jutro idę posłuchać serduszka (mam taką nadzieję)
A ty oczekujesz pierwszego dzieciaka?
:)

Jak to jest dziewczyny z tymi cyckami? Mnie rano jakby mniej bolały :O
Mnie bolą praktycznie cały czas jak szalone [emoji31]
Dlaczego nie można jest sushi? Chodzi chyba o surowa rybę, tak? Bo sushi może być z pieczona czy smażona ryba albo z warzywami. Ja np bez sushi byłabym bardzo nieszczęśliwa osoba i jem je tylko bez surowej ryby...
Dokładnie, chodzi o surowa rybę [emoji6] z pieczoną można spokojnie. Ale mi teraz smaka na sushi zrobiłyście [emoji1786]

Czy Wy też jesteście cały czas głodne? Ja oprócz kilkudniowego epizodu z nudnościami i wymiotami non stop bym jadła...

reklama
Do góry