reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Dziewczyny à propos płuci to po cichu marzycie o chłopcu czy dziewczynce?
Mam dwie corki wiec milo byloby miec synusia chociaż z drugiej strony obsluge dziewczynek mam w malym palcu a chlopczyk bylby dla mnie wyzwaniem. Wazne zeby byl ktokolwiek.
Jakbylam smarkula mialam jakies 18 lat to cyganka mi wrozyla ze do 30 bede miala dwiw córki i syna takze noo zostal mi rok hihi.

reklama
Ja to bardziej mam wzdety brzuch i uczucie jakbym tam kamien miala. Wwidzialam Twoje typy imion ja mam mlodsza Marcelinke noezle z niej ziolko ale jest przekochana mi sie wlasnie Rozalia podoba takze prosze o opis grzecznosci dziecka. Chociaz po cichu mamy nadzieje na synusia ale tu jest problem z imieniem...
Ja mam synka Marcela i też z niego niezle ziolko [emoji16]czyli coś jest w tym imieniu[emoji6]

Ja to bardziej mam wzdety brzuch i uczucie jakbym tam kamien miala. Wwidzialam Twoje typy imion ja mam mlodsza Marcelinke noezle z niej ziolko ale jest przekochana mi sie wlasnie Rozalia podoba takze prosze o opis grzecznosci dziecka. Chociaz po cichu mamy nadzieje na synusia ale tu jest problem z imieniem...
Opis... hmmm.... rezolutna, wymuszajaca, księżniczka jęczybuła, robi złe rzeczy z uśmiechem na twarzy;) chodzi swoimi drogami- spacer za rękę to zło;) ale dokładnie- jest przekochana :) i imię chyba niezbyt często spotykane poki co bo na pytanie jak ma na imię odpowiadam Rozalia to widzę autentyczny zachwyt i ,,oooo pieknie" . Polecam :)

Na 13.50 ale to taka wizyta że tak powiem dodatkową bo nie mogłam się doczekać na tą właściwą czyli dopiero na 8 kwietnia więc zapisałam się do innego lekarza na NFZ na czwartek właśnie ;) a Ty na którą?
Też mam na 8.04 wizytę dopiero;)
I tak samo myślałam żeby nawet prywatnie jeszcze iść ale chyba już poczekam jak moja gin powiedziała żeby lepiej nie ruszać za dużo a będę mieć pewność że serduszko już powinno być wtedy

Też mam na 8.04 wizytę dopiero;)
I tak samo myślałam żeby nawet prywatnie jeszcze iść ale chyba już poczekam jak moja gin powiedziała żeby lepiej nie ruszać za dużo a będę mieć pewność że serduszko już powinno być wtedy
Dokładnie. Po co masz się denerwować zastanawiać. Pojawi się serduszko czy nie itp... A tak pójdziesz i bedzie wszystko jasne. :-)

reklama
Do góry