Podłączam się do pytania. Tez mam problem z wyborem ale skłaniam się do Joie Litetrax4 albo Mytrax, są wygodne, mają duże siedzisko, składają się jedną ręka , można przechowywać w pionie po złożeniu / wszędzie się zmieszczą, a Mytrax ma model do 25 kg dziecka. No ale najpierw muszę sprzedać mój 3 w 1 Teutonia.Dziewczyny chce kupić wózek spacerowy możecie jakiś polecić? Bo tyle tego że nie wiem co wybrać
reklama
Xenka C
Zaangażowana w BB
Hej, dawno sie nie udzielałam... Ja mam taki i polecam bo rozkłada sie do pełnego poziomu i dziecko może w nim "przyciąć komara"... Łatwo go złożyć i ma blokadę po złożeniu. Dla mnie nie ma wad[emoji3]Dziewczyny chce kupić wózek spacerowy możecie jakiś polecić? Bo tyle tego że nie wiem co wybrać
Ja narazie korzystam z mojej spacerówki z wózka 3w1 Bebetto i się sprawdza. Ja lubię w tym wózku duże pompowane koła bo jeździmy po różnych nawierzchniach. Pewnie w przyszłym roku pomyślę nad jakąś lekka "parasolką'.Dziewczyny chce kupić wózek spacerowy możecie jakiś polecić? Bo tyle tego że nie wiem co wybrać
Sandi2018
Fanka BB :)
My też mamy bebetto ale niestety musimy reklamować i muszę kupić wózek spacerowyJa narazie korzystam z mojej spacerówki z wózka 3w1 Bebetto i się sprawdza. Ja lubię w tym wózku duże pompowane koła bo jeździmy po różnych nawierzchniach. Pewnie w przyszłym roku pomyślę nad jakąś lekka "parasolką'.
anielka1
Mam ten sam problem , też reklamacja, ale póki co nim jeżdżę bo zostanę bez. Generalnie nie jestem zadowolona. Ze spaniem nie doradzę. W nocy z trzy pobudki, w dzień śpi tylko na spacerach. Czasem dłużej, czasem krócej, ale ostatnio dwie drzemki po 30 min mimo, że padnięty. Także u nas kolorowo. Myślę, że z tym spaniem w dzień to już będzie coraz krócej ,jakoś ogarniam, marzy mi się tylko choć 5h ciągiem W nocy. Ostatnio same rady dostaję, że mam przestać karmić piersią i zacząć dawać butlę to wreszcie dziecko spokojnie przespi noc...bez komentarzaMy też mamy bebetto ale niestety musimy reklamować i muszę kupić wózek spacerowy
Sandi2018
Brednie ja karmie butelka a i tak się budzi w nocy na to reguły nie ma a mleko mamy najlepsze - chciałbym przy 2 dziecku karmić jak najdłużej piersią bo tym razem nie zdałam egzaminu dobrze za szybko się podałam i żałuję bardzoMam ten sam problem , też reklamacja, ale póki co nim jeżdżę bo zostanę bez. Generalnie nie jestem zadowolona. Ze spaniem nie doradzę. W nocy z trzy pobudki, w dzień śpi tylko na spacerach. Czasem dłużej, czasem krócej, ale ostatnio dwie drzemki po 30 min mimo, że padnięty. Także u nas kolorowo. Myślę, że z tym spaniem w dzień to już będzie coraz krócej ,jakoś ogarniam, marzy mi się tylko choć 5h ciągiem W nocy. Ostatnio same rady dostaję, że mam przestać karmić piersią i zacząć dawać butlę to wreszcie dziecko spokojnie przespi noc...bez komentarza
anielka1
Powiem Ci że jak się słucha rad dobrej jednej i drugiej cioci, to ręce opadają. Wczoraj usłyszałam, że mam w nocy przez sen dawać zupkę z butli...Brednie ja karmie butelka a i tak się budzi w nocy na to reguły nie ma a mleko mamy najlepsze - chciałbym przy 2 dziecku karmić jak najdłużej piersią bo tym razem nie zdałam egzaminu dobrze za szybko się podałam i żałuję bardzo
reklama
Sandi2018
Haha ręce opadają ahh te kochane ciocie tesciowe mamy koleżanki jedna madrzejsza od drugiejPowiem Ci że jak się słucha rad dobrej jednej i drugiej cioci, to ręce opadają. Wczoraj usłyszałam, że mam w nocy przez sen dawać zupkę z butli...