Szczerze to kp jest dla mnie mega ważne i po prostu to lubię a ja jestem zawzięta babkaTo super, trzymajcie tak dalej. I pomyśleć, że my dorosłe kobietki to wręcz marzymy o malutkich żołądkach, a u takie maluszka to trzeba się nagimnastykować by go powiększyć odrobinę. Najważniejsze, że wszystko idzie ku lepszemu. Powiem ci, że szacun za wytrwałość w kp.
reklama
anielka1
Fanka BB :)
To tak jak jaSzczerze to kp jest dla mnie mega ważne i po prostu to lubię a ja jestem zawzięta babka
Spieram zimną wodą, a później szare mydło, ale zwykle zielony fairy do naczyń mieszam z proszkiem dziecięcym i tą papkę na plamę. Później do pralki/ zawsze działa. Gorzej z marchewką.Dziewczyny czym spieracie kupki z ubrań?
Sandi2018
Dziękuję a ile twoje dziecko ma miesięcy bo piszesz o marchewce?Spieram zimną wodą, a później szare mydło, ale zwykle zielony fairy do naczyń mieszam z proszkiem dziecięcym i tą papkę na plamę. Później do pralki/ zawsze działa. Gorzej z marchewką.
Wczoraj skończyła 5. Staram się ją zainteresować jedzeniem i próbowała marchewkę- przesadna fanką nie jest , ale póki co to taka zabawa w poznawanie nowego smaku. Dostała po 2 łyżeczki dwa razy.Dziękuję a ile twoje dziecko ma miesięcy bo piszesz o marchewce?
Sandi2018
Marchewkę a co jeszcze będziesz podawać? Ile dni przerwy robisz idt sorki że tak wypytuje ale ja też za niedługo będę wprowadzać pokarmy i jestem zielona w tym temacieWczoraj skończyła 5. Staram się ją zainteresować jedzeniem i próbowała marchewkę- przesadna fanką nie jest , ale póki co to taka zabawa w poznawanie nowego smaku. Dostała po 2 łyżeczki dwa razy.
Jeśli uda mi się karmić nadal piersią (a jestem dobrej myśli bo dzisiaj Ada nie wypiła ani ml mm, dwa razy dałam jej 40 ml mojego ściągniętego i mm już nie chciała ) to rozszerzam dopiero po skończonym 6 miesiącu. Najpierw warzywa, owoce dopiero po dwóch tygodniach od warzyw, i po kolei jakieś mięsko, ryba, gluten, i w 7 miesiącu jakieś kaszki,jaglanki,owsianki, jogurty i całą resztę. Mleko krowie chce spróbować po 12 miesiącu.Dziewczyny a wy karmicie piersią czy mm? Ja córce jak wprowadzałam pierwsze jedzonko to była na mm.teraz syna karmię piersią i zastanawiam się czy faktycznie dopiero po 6 mcu? Co myślicie?
reklama
Link do: Rozszerzanie diety - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet poczytaj sobieMarchewkę a co jeszcze będziesz podawać? Ile dni przerwy robisz idt sorki że tak wypytuje ale ja też za niedługo będę wprowadzać pokarmy i jestem zielona w tym temacie