reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzięki. Ten doktor Ptak jest prywatnie? Co do żłobka też ominę. Trochę pomoże mama, a resztę musimy dograć z mężem.

Na NFZ.Może akurat będzie szybko i zobaczy inny doktor nie zaszkodzi a może okazać się że wszystko jest Ok.
Wieje wiatr już od paru dni i końca nie widać.
Życze miłej niedzieli;)

reklama
Dziewczyny a jak Wasze maluszki z wagą i wzrostem ? U Nas 16 tydzień(jak byliśmy na szczepie.) waga 6500kg wzrost 64cm.Chodzimy teraz w 68cm ale niektóre ciuszki na 62 też są Ok.
Powyciągałem 74cm ale czekają jeszcze w kolejce.

Dziewczyny a jak Wasze maluszki z wagą i wzrostem ? U Nas 16 tydzień(jak byliśmy na szczepie.) waga 6500kg wzrost 64cm.Chodzimy teraz w 68cm ale niektóre ciuszki na 62 też są Ok.
U mnie rozmiar 62 cały czas, i rozmiar 62/68 czyli cos pomiędzy :) Adusia przez ostatnie dwa tygodnie bardzo urosła, ale szczepienie 21 marca to wtedy się dowiem ile waży dokładnie. A z ciuszkami mam taki problem, że na długość są niektóre dobre, ale mała jest wąska w ramionkach i wygląda w nich komicznie :)

Powiem wam, chyba muszę całkiem zrezygnować ze słodyczy. Prawie w ogóle nie jem nabiału i faktycznie polepszyly się młodemu kupki. Zauważyłam ,że jak pozwolę sobie na troszkę, to od razu są zielone .Ale to nic ,wystarczy że czasem zjem coś czekoladowego i na drugi dzień krew w kupce. Jakoś zaczęło wiązać fakty. Tak synuś dba o moją figurę;) a poważnie to jestem maniakiem slodyczowym, oj ciężko mi

@anielka1 Ja również jestem słodyczomaniaczką, ale ostatnio czekolade zamieniłam na słomki ptysiowe. Paczuszke 200g zjem codziennie. Zawsze to lepiej niż tabliczka czekolady :D Przed ciążą i w ciąży byłam uzależniona od czekolady milki i kinder bueno.
Co do rozmiaru, Szymciu też nosi 62 i niektóre 68. W piątek szczepienie więc dowiem się ile waży ale obstawial gdzieś z 6kg.

Hej, mam pytanko, dzwoniłam do tej przychodni i babeczka mi mówi, że iść tylko że skierowaniem, a doktor ptak nie wykonuje. Ja już nie dostanę skierowania,także muszę gdzieś indziej. Na pewno robił Wam doktor Ptak?

@anielka1 W każdej przychodni będą chcieli skierowanie ale myślę że w swojej przychodni pediatra bez problemu wypisze jeszcze jedno.Bez skierowania to chyba tylko prywatnie.Napisałam Ptak bo to przychodnia od Niego ma ich kilka też jest doktorem On i jego syn ale USG bioderek robił nam dr.Artur Szczęsny...

reklama
Dziewczyny mojej małej ropieje oczko- byliśmy u lekarza mamy kropelki do oka i przemywac woda lub solą fizjologiczna mam nadzieję że będzie dobrze. Wasze maluchy też miały bądź maja?

Do góry