Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byliśmy dziś na bioderkach i niedorozwiniete lewe. Jak się nie poprawi za 4 tyg aparat czy coś tam ...
Uważaj na herbatki z kopru - wytwarzają jeszcze więcej gazów w brzuszku. Na kolki chyba nie ma lekarstwa - prawdopodobnie to niedojrzały układ pokarmowy, a niektórzy naukowcy stawiają tezy, że kolka ma podłoże neurologiczne. Niestety trzeba przeczekać, przytulać, odbijać po jedzeniu i kłaść na brzuszku. W końcu przyjedzieJuż sama nie wiem podobno są jakieś herbatki bo woda już przepajam
No pierwsza, tak długo czekaliśmyA te bioderka to pierwsza wizyta była? Czy juz wczesniej byłas? Pytam bo nas pediatra wysłała na usg od razu po szóstym tygodniu życia.
Ojej to strasznie późno. Jak mieszkasz w Polsce to jest strona gdzie można sprawdzić najszybszy termin wizyty: kolejki.nfz.gov. u mnie w mieście w niektórych przychodniach na wizytę trzeba czekać 2-6, miesięcy, a w tej co byłam przyjmują noworodki osobno od ręki także warto sprawdzić wszystkie dostępne opcjeNo pierwsza, tak długo czekaliśmy
No późno, teraz mam kontrolę za 4 tyg. Zła jestem, mogłam właśnie szukać gdzie indziej.Ojej to strasznie późno. Jak mieszkasz w Polsce to jest strona gdzie można sprawdzić najszybszy termin wizyty: kolejki.nfz.gov. u mnie w mieście w niektórych przychodniach na wizytę trzeba czekać 2-6, miesięcy, a w tej co byłam przyjmują noworodki osobno od ręki także warto sprawdzić wszystkie dostępne opcje