Atramentowa
Fanka BB :)
To @Mama Zuzi i Antosia pisała o kuligu i ognisku dla dzieci[emoji5] choć kiełbaskę bym zjadła [emoji16]
Wiesz, nie wiem czy to nie też charakter. Mój młodszy potrafi spać ja starszy krzyczy, bawi się autkami które puszcza po podłodze, telewizor chodzi i ja rozmawiam z mężem. A jak nie chce za bardzo spać to obudzi sie nawet jak cos cicho mowię [emoji28]
Jak z dorosłymi, moja siostra spi jak zabita, nie wie ze burza w nocy przeszła, druga siostra spi mega czujnie, a ja tam średnio - burza i wichura mnie obudzi, ale jakieś domowe hałasu już niekoniecznie. Chyba po prostu nie rezygnuj i dalej niech spi w normalnym otoczeniu,moze sie przyzwyczai [emoji106]
Zdrówka dla dzieci!! Z taka gorączka to moze do lekarza isc? Bo co to moze być?[emoji848]
Jasne charakter na pewno ma też znaczenie. Dla nas to jest w ogóle podwójny szok obserwować takie dziecko po synu, ktróry niedosłyszał w tym okresie i na pewne dźwięki jak np wspominane szumy w ogóle nie reagował.
Szumisia mamy teraz i faktycznie wydaje mi się że jego największą zaletą jest właśnie wytłumianie innych dźwięków. To nawet mi pomaga czasami zasnąć jak np mąż przed pracą rano buszuje po mieszkaniu
Sprawa jest o tyle wkurzająca że mamy malutkie to mieszkanie i czasem nie jestem w stanie nawet pozmywać naczyń bo ona się budzi już...
Nie wiem jak Wasze dzieci ale ona to w ogóle śpi teraz jak zając. Kilka razy dziennie po 15-20 min. Ale nie narzekam bo nocki ma za to raczej przespane