Moją Biankę męczyły do drugiego miesiąca życia, też kilka razy dziennie i przeszło . Jak były mocne to dawałam cyca. Położna mi tłumaczyła, Że dla niemowlaka nie są one tak uciążliwe jak dla dorosłego.Mam pytanko do was moja Sandre męczą czkawki w ciągu dnia ok 3-4 czy to normalne? Z góry dziękuję za informację
reklama
Paulianna89
Fanka BB :)
@Anka_x jestem ciekawa właśnie czy mu to przez przypadek wyszło czy kombinował... Hahaha
Przez przypadek czy nie spodoba mi się i znowu fiknie [emoji16]
Atramentowa
Witamy się i my po męczącym weekendzie. Niestety mała dalej nie jest fanką imprez. Ciężko jej zasnąć w hałasie i długo się męczy. Ja z kolei nie lubię karmić w tłumie kiedy wszystkie ciotki i babki patrzą mi na ręce.
Nie wiem jak to zrobić żeby małej nie budziły nawet normalne hałasy. Ona śpi jak księżniczka na ziarnku grochu, serio. A oczywistym jest że dopóki mój trzylatek nie śpi to cicho nie jest. Starałam się od początku jej nie izolować ale to chyba nic nie dało...
Nie wiem jak to zrobić żeby małej nie budziły nawet normalne hałasy. Ona śpi jak księżniczka na ziarnku grochu, serio. A oczywistym jest że dopóki mój trzylatek nie śpi to cicho nie jest. Starałam się od początku jej nie izolować ale to chyba nic nie dało...
moja imprezę zniosła dzielnie, ale w niedziele musiala "odchorowac". Nie ma co się dziwić, takie maluszki najbardziej potrzebują spokoju, ale wiadomo, że nie zamkniemy się z nimi w domu próbowałaś puścić szumy? Ada czasem się ładnie wycisza przy szumisiu no i nie słychać tak odgłosów domowych. Jest aplikacja na telefon z różnymi rodzajami szumów do wypróbowania.Witamy się i my po męczącym weekendzie. Niestety mała dalej nie jest fanką imprez. Ciężko jej zasnąć w hałasie i długo się męczy. Ja z kolei nie lubię karmić w tłumie kiedy wszystkie ciotki i babki patrzą mi na ręce.
Na moją szumy nie działają, teraz jest chyba taki etap dzieciaczków, że hałasy zaczynają przeszkadzać - musimy je pomału przyzwyczajać do życia w stadzie po tej stronie brzuszka . U mnie znowu choroba w domu, młodszy syn od wczoraj gorączka prawie 40, w dzień 37.6 po nurofenie- już się boje nocy. Inhalator nie stygnie. A Biankę nie ma jak izolować.
To @Mama Zuzi i Antosia pisała o kuligu i ognisku dla dzieci[emoji5] choć kiełbaskę bym zjadła [emoji16]@Dita_333 a przywieźli ci chociaż kielbaske?
Witamy się i my po męczącym weekendzie. Niestety mała dalej nie jest fanką imprez. Ciężko jej zasnąć w hałasie i długo się męczy. Ja z kolei nie lubię karmić w tłumie kiedy wszystkie ciotki i babki patrzą mi na ręce.
Wiesz, nie wiem czy to nie też charakter. Mój młodszy potrafi spać ja starszy krzyczy, bawi się autkami które puszcza po podłodze, telewizor chodzi i ja rozmawiam z mężem. A jak nie chce za bardzo spać to obudzi sie nawet jak cos cicho mowię [emoji28]
Jak z dorosłymi, moja siostra spi jak zabita, nie wie ze burza w nocy przeszła, druga siostra spi mega czujnie, a ja tam średnio - burza i wichura mnie obudzi, ale jakieś domowe hałasu już niekoniecznie. Chyba po prostu nie rezygnuj i dalej niech spi w normalnym otoczeniu,moze sie przyzwyczai [emoji106]
Na moją szumy nie działają, teraz jest chyba taki etap dzieciaczków, że hałasy zaczynają przeszkadzać - musimy je pomału przyzwyczajać do życia w stadzie po tej stronie brzuszka . U mnie znowu choroba w domu, młodszy syn od wczoraj gorączka prawie 40, w dzień 37.6 po nurofenie- już się boje nocy. Inhalator nie stygnie. A Biankę nie ma jak izolować.
Zdrówka dla dzieci!! Z taka gorączka to moze do lekarza isc? Bo co to moze być?[emoji848]
reklama
majacyr
Ostatnio podczytuję tylko, bo bardzo czasu nie mam.
Mati znów ma etap tylko ręce.
Byle co go doprowadza do płaczu, stale by był na cycku, ale głównie trzyma jak smoczek zamiast ssać, a potem zły bo głodny.
Choć wczoraj jak wyssał to aż nosem mu poszło i spał 4 godziny.
Mati znów ma etap tylko ręce.
Byle co go doprowadza do płaczu, stale by był na cycku, ale głównie trzyma jak smoczek zamiast ssać, a potem zły bo głodny.
Choć wczoraj jak wyssał to aż nosem mu poszło i spał 4 godziny.