reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja polecam katarek podłączany do odkurzacza. Super sprawa [emoji4]
32d2d0227360322dmed.jpg

Katarek można podłączyć do odkurzacza o mocy od 800 do 1800 W. Końcówka którą się wkłada do rury odkurzacza (wklejam zdjęcie) ma kształt rozszerzający się, więc pasuje do rur o różnej średnicy. Gdybym miała używać gruszki, to wieki by mi to zajęło zanim wyciągnęłabym gluty :) Co do Katarka - nie każde dziecko jest spokojne słysząc dźwięk odkurzacza. Moje na szczęście jest. Na czyszczenie jednej dziurki poświęcam max 10 sekund.

A aspirator na baterie też mam i Katarkowi nie dorównuje. Coś tam wyjdzie, ale tak słabo ciągnie, że człowiek się namęczy...
Jak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]

Troche odetkany... Ale darł sie przy tym jakby go ze skóry obdzierano... Do tego odkurzacz jest mega głośny i my wpół spanikowani z trzesącym rękoma... Przez chwile było jak w czekim fimie.. Mikt ni wie co sie dzieje.. Wszyscy krzyczą, piesz szczeka i odkurzacz mega wyjący... Psni w eklepie dodatkowo wcisneła tacie takze aspiratorna baterie.. Jeszcze go noe rozpakowałam ale wierze w niego bo z tym katarkiem i kabelkami to troche haos u nas nastąpił;-)

32d2d0227360322dmed.jpg

Katarek można podłączyć do odkurzacza o mocy od 800 do 1800 W. Końcówka którą się wkłada do rury odkurzacza (wklejam zdjęcie) ma kształt rozszerzający się, więc pasuje do rur o różnej średnicy. Gdybym miała używać gruszki, to wieki by mi to zajęło zanim wyciągnęłabym gluty :) Co do Katarka - nie każde dziecko jest spokojne słysząc dźwięk odkurzacza. Moje na szczęście jest. Na czyszczenie jednej dziurki poświęcam max 10 sekund.

A aspirator na baterie też mam i Katarkowi nie dorównuje. Coś tam wyjdzie, ale tak słabo ciągnie, że człowiek się namęczy...
Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc

reklama
U mnie nawilżacz też działa całą noc... Dzisiaj to u nas był najpierw inhalator(kupiny wczoraj wiec instrukcja podłączenia czytana na kolanie bo nigdy wczesniej nie miałam takiej zabawki), pozniej sól po dwie kropelki... Towaru z nosa było dużo... Po akcji syn zjadł jak górnik i zapadł w sen... Cichy sen;-) zobaczymy czy wieczorem bedzie trzeba odciągnąć ale dzieki za dobrą rade...
Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc

Do góry