reklama
Ewela2805
Fanka BB :)
Ja polecam katarek podłączany do odkurzacza. Super sprawa [emoji4]
Jak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]
Katarek można podłączyć do odkurzacza o mocy od 800 do 1800 W. Końcówka którą się wkłada do rury odkurzacza (wklejam zdjęcie) ma kształt rozszerzający się, więc pasuje do rur o różnej średnicy. Gdybym miała używać gruszki, to wieki by mi to zajęło zanim wyciągnęłabym gluty Co do Katarka - nie każde dziecko jest spokojne słysząc dźwięk odkurzacza. Moje na szczęście jest. Na czyszczenie jednej dziurki poświęcam max 10 sekund.
A aspirator na baterie też mam i Katarkowi nie dorównuje. Coś tam wyjdzie, ale tak słabo ciągnie, że człowiek się namęczy...
Też polecam katarek - dziś zakupiliśmy, i o niebo więcej wyciągnął niż frida... końcówka katarka wchodzi w rurę od odkurzaczaJak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]
u nas ciąg dalszy zmagań z zatkaniem...noc w pozycji półleżącej, czekam na poprawę
Xenka C
Zaangażowana w BB
Troche odetkany... Ale darł sie przy tym jakby go ze skóry obdzierano... Do tego odkurzacz jest mega głośny i my wpół spanikowani z trzesącym rękoma... Przez chwile było jak w czekim fimie.. Mikt ni wie co sie dzieje.. Wszyscy krzyczą, piesz szczeka i odkurzacz mega wyjący... Psni w eklepie dodatkowo wcisneła tacie takze aspiratorna baterie.. Jeszcze go noe rozpakowałam ale wierze w niego bo z tym katarkiem i kabelkami to troche haos u nas nastąpił;-)
Sandi2018
Podlanczasz końcówkę do odkurzacza i odciagasz po załączeniu fajna sprawaJak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]
Kelyana
Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc
Katarek można podłączyć do odkurzacza o mocy od 800 do 1800 W. Końcówka którą się wkłada do rury odkurzacza (wklejam zdjęcie) ma kształt rozszerzający się, więc pasuje do rur o różnej średnicy. Gdybym miała używać gruszki, to wieki by mi to zajęło zanim wyciągnęłabym gluty Co do Katarka - nie każde dziecko jest spokojne słysząc dźwięk odkurzacza. Moje na szczęście jest. Na czyszczenie jednej dziurki poświęcam max 10 sekund.
A aspirator na baterie też mam i Katarkowi nie dorównuje. Coś tam wyjdzie, ale tak słabo ciągnie, że człowiek się namęczy...
Ewela2805
Co u Ciebie kochana, się nie odzywasz???Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc
Jak dziewczynki??
reklama
Xenka C
Zaangażowana w BB
U mnie nawilżacz też działa całą noc... Dzisiaj to u nas był najpierw inhalator(kupiny wczoraj wiec instrukcja podłączenia czytana na kolanie bo nigdy wczesniej nie miałam takiej zabawki), pozniej sól po dwie kropelki... Towaru z nosa było dużo... Po akcji syn zjadł jak górnik i zapadł w sen... Cichy sen;-) zobaczymy czy wieczorem bedzie trzeba odciągnąć ale dzieki za dobrą rade...
Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc