Mirakulum
Fanka BB :)
@Sasanka14 jak sie macie ?? Niunio spokojny ?? Zakladali welflon ?? Strasznie mi przykro, ze cholerstwo Was do szpitala polozylo.
@ONAONAONA jak wczorajsza nocka ??
młody zasnął przed 1 podajze ale bez jakiegoś problemu za to... odkładałam go do łóżeczka i wybudził się po godzinie ^_^ ..nakarmilam i znów odłożyłam ... spał ale jak go odkładałam to się trochę ocknął ale pogadał coś tam i zasnął ..wybudził się znów po 2h (+_+) ....haha wzielam nakarmilam I zostawilam w łóżku a dalej się karmiliśmy już na śpiocha:, na razie pierdziele także ile się wybudzal i kiedy już nie wiem .. rano spał pięknie..cały dzień dziś z resztą ..nie śpi to się zabawi usmiechniety .. od 18 go wybudzalam na dłużej aby mniej spał przed nocą ale ciężko bo jak chce spać to chce spać haha Maruda jest a ja nie będę go nosić by uspokajać więc dałam zasnąć siłą rzeczy ..i teraz śpi znow na dole po kapieli..wezmę go podniosę do pokoju to się pewnie ocknie
co do witaminy D
witaminki i składniki odżywcze z naszego mleczka tym bardziej kiedy dba się o dobrą dietke wchłaniaja się idealnie także mam nadzieję że będzie dobrze i młodemu nic nie brakuje ale mimo wszystko i ta sztuczna wprowadzę właśnie tym bardziej że taki okres zimowy wrrrrrrr
i ocknął się haha