Kelyana
Fanka BB :)
Bardziej polecałabym Ci tkane, elastyki są super na początek ale im cięższe dziecię tym trudniej się nosi. Tkane tez bezpiezniejsze dla kręgosłupa i przy większym dziecku jest lżej nosić.Czytam że dużo dziewczyn pisze na temat hust teraz. Powiem tylko żeby te które się zastanawiają nie wrzucały od razu milionów w piękne bawełniane husty, nauczycieli itd ponieważ jak nie przypasi Wam albo dziecku, to po prostu pieniądze w błoto wyrzucone... Ja dostałam huste elastyczna po znajomej ale widziałam że można kupić używana na ebay już za £5 więc co to jest, 25pln? Na YouTube obejrzałam jak wiązać i babeczka pod szkołą starszego mi pokazała (to naprawdę jest łatwe jak cholera), i próbujemy. Byliśmy ostatnio w lesie pochodzić to młody mi ponad 2h tak spał, i wyglądał jakby było mu wygodnie. Później po mieście tak przeszłam, w restauracji byłam... Stwierdziłam że w jakąś lepszą i droższa huste zainwestuje jeśli ten nawyk mi zostanie. Jeśli zapomnę po miesiącu i wszystko pójdzie w kat to szkoda mi będzie wywalonej kasy, bo widziałam piękne husty ale po £50-£70, na dodatek z Polski one były więc wyobrażam sobie ile kosztują w złotówkach [emoji849] Taka tylko moja rada [emoji3] Póki co sobie bardzo chwale bo naprawdę jest to duża ulga przy dziecku które chce być noszone, świetnie jest się kawki napić ciepłej z młodym na klacie, nie musząc go wszystkimi konczynami asekurowac [emoji23][emoji3]