majacyr
Fanka BB :)
Ja wybudzam choć teraz skubany się budzi co 2 godziny.Trzymam kciuki, żeby faktycznie się odwróciła brzuszek masz niziutko i malutki w porównaniu do mnie. Wrzucę Ci zdjęcie mojego brzucha dzień przed cc - widać, ze ułożenie pośladkowe i głowa tuż pod żebrami [emoji28]
Zobacz załącznik 920193
Wiesz, ze laktatorem nigdy nie ściągniesz tyle ile dziecko z piersi?
Skąd wiesz, ze się nie najada i masz mało pokarmu jeśli Tomus ładnie przybiera i siusia i kupka?
Nie wiem czy to okres, ale ogólnie jeśli nie karmisz piersią to istnieje szansa, ze to już może być okres
Idź jeszcze raz do ginekologa i niech zrobi usg jeszcze raz
Wiesz, ze bezpłatnie możesz zmienić położna? Bo ta Twoja to porażka...
A co do uczuć... tez tak mam. Niby kocham, ale brak tej więzi. Wczoraj jeszcze tak dała mi w kość w dzień, ze po prostu nie dość, ze klnelam pod nosem to jeszcze się rozpłakałam... czasami tęsknie za czasami jak byliśmy sami z mężem teraz mało mamy czasu dla siebie...
Tak jak mi córcia dała w dzień popalić tak teraz byłam w szoku ile spała. Udało nam się ją ululac o 22:40. Obudziło mnie jej kwilniecie o... 2:50. Ja wstałam z pełnymi piersiami, patrzę a ona dalej śpi. Zastanawiałam się czy ją budzić, ale położyłam się jeszcze do łóżka. Nie mogłam o dziwo zasnąć i o 3:30 mała znowu zaczela wydawać dźwięki i usłyszałam, ze kupa idzie xd Odczekalam jeszcze chwile i stwierdziłam, ze ją przewinę i przystawię. Oczywiście skubana mi zrobiła podczas przewijania jeszcze raz siusiu i kupę i wszystko poszło po pachy [emoji28] wiec była akcja umywalka.
Wybudzanie dzieci jak wam tak długo śpią? Czy odpuszczacie, bo same wiedza najlepiej kiedy są głodne?
Gorzej, ze teraz wisi na piersi i coś czuje, ze teraz nie będzie łatwo ją odłożyć [emoji28]
Tyle że ja cały czas muszę pilnować tego przyrostu wagi.
Mój maksymalnie 3-4 godziny pod rząd śpi.
Potem go wybudzam