springflower
Fanka BB :)
Ja bym spokojnie już na dwór szła. Ja zakładam bawełniana czapkę i na to kaptur. W wózku i tak jest cieplejpewnie masz rację, że to hormony i jeszcze sama nie wiem co czuję, dzięki pewnie ani się obejrzę, a nie będę mogła odstąpić Zosieńki na krok
wiem, że mogę zmienić, ale nie wiem, czy jeszcze potrzebuję. Moja mama jest pielegniarką na pediatrii, więc w razie czego pomoże radą a przemiłej skądinąd pani od kawy już podziękowałam i dzwonić nie zamierzam, tym bardziej, że nie mamy raczej wiekszych problemów z przybieraniem na wadze, skórą itp, moja rana też już się zagoiła. Tylko denerwuje mnie takie podejście do tematu, pitu pitu przez godzinę, a dziecko i matka zbadane po wyglądzie...
Opis karmienia i kupkania to jakbym o nas czytała tylko moja póki nie zrobi pozadnej kupy to nawet jeść nie chce no i ja wybudzam co 3-3,5h, tylko czasem "zgrzeszymy" te pół godzinki dłużej, jak obydwie jesteśmy zaspane
Czy ktoś urodził w nocy?
Myślicie, że jak mała werandowala sie przy oknie 10 minut, a dziś będzie ładna pogoda, to można już wyjść na 15 minut spaceru? Czy lepiej jeszcze w domu przy oknie, tylko dłużej? W ogóle jakie czapki zakładacie dzieciom na spacer teraz? Zimowe, czy wystarczy cienka wiązana i na to kaptur od kombinezonu?
U nas dzisiaj mijają 2 miesiące! szok jak ten czas leci! Jedyne czego najbardziej nie mogę się doczekać to świadomego uśmiechu[emoji7]. A tak to niech ten czas płynie wolniej...
@Góraleczka89 spodobało mi się określenie delektowanie się macierzyństwem
To właśnie czynie!
My jeszcze usg bioderek nie mieliśmy i nikt tego nie wspominał. Jutro mamy szczepienie wiec dopytam pediatrę.