karasjowa
Fanka BB :)
Mój też już przestał śpiewać lelelele, teraz już tylko darcie papy [emoji28] Czasami kwili jak mały ptaszek... Ale i to się pewnie skończy. Brzuszek też coś wariuje, bardzo dużo purta i prezy się przy tym, wije jak piskorz... Aż go szkoda czasami, pomagam jak umiem a on dalej pierdzi biedaczek.Widocznie córcia potrzebuje Twojej bliskość. To jeszcze malutkie dzieciątko. Dopiero co wyszła z brzuszka. Trzymam kciuki, żeby z dnia na dzień było lepiej. Czekam na info od Ciebie. Mam nadzieję, że już tulisz swoje maleństwo[emoji173]A nie możesz iść do rodzinnego by Ci wypisał zwolnienie?
Rodzinny normalnie wypisuję L4 z literką B. Wiem, bo byłam i miałam wypisane, 100% płatne. Ale trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej urodziła!!!Kurczę, bardzo niska hemoglobina. Oby po żelazie się podniosła. No i warto jeszcze dietę wprowadzić bogatą w żelazo. No to wspaniale, że starszy taki mądry chłopak.
Masz silny i zdrowy organizm, skoro tak szybko śmigasz po cc [emoji4] tylko się cieszyć.
Mój synio junior od wczoraj ma małe problemy ze spaniem. Chyba brzuszek zaczyna mu dokuczać. Wieczorem zasnął dopiero po 22 i to z wielkim trudem.
Już też inaczej płacze. Do tej pory śpiewał lelelele a teraz już można powiedzieć, że się drze [emoji16]
Też tak miałam w tym okresie [emoji6] Śpij póki możesz, później mogą przyjść dni że będziesz kipic energia, sprzątać i prasowa. A możesz do końca być ospala, nie ma zasady. Jeszcze troszke Ci zostało, odpoczywaj ile się da [emoji3526]Dziewczyny ja to nie wiem co że mną od wczoraj jestem śpiąca całymi dniami tylko bym spala ale to chyba nie zdrowo tak przed porodem. Mam 37i4 i albo najwcześniej 26.11 albo 3.12. Ale mały wykluje się jak będzie chciał i żaden termin nie będzie ważny [emoji38]