majacyr
Fanka BB :)
Ogólnie poza dziwnymi akcjami od 2 nocy młody je i śpi.napewno powitasz młodego z uśmiechem na twarzy
baw sie dobrze w szkole rodzenia
mi nocka minęła szybciej niż inne mimo że ok 24 męczyło młodego chęć wyprukania się..z pół h aż w końcu poszło ehhh ..a juz 2 dni nic go nie męczyło tak
potem budził się jadł i dalej spać ale u Nas jest tak że przewijanie przed karmieniem nie zdaje egzaminu bo młody wypróżnia się albo w trakcie karmienia albo najczęściej po..... no ale dziś po karmieniu o 3 w nocy nic nie slyszalam to spaliśmy dalej ... także ominął mnie polh rytuał przewijania i ponownego ssania
gdyby nie to to byłoby jedzenie i spanie i żyć nie umierać ... jak będzie robił mniej kupek to pewnie tak będzie
pozatym nie odkładałam go bo łóżeczko czasem go parzy w pupę a tak koło mnie w swojej barykadzie spał dzis
teraz dupcie umyłam pod kranem .. się karmimy znów a ten strzela ..no i muszę znowu rytuał powtórzyć
@Pauliska757 Gratulacje i ucaluj Szymonka
super dzień na poród ..To kto dzisiaj?????
@majacyr ale masz fajnie ..młody ci tak ciągiem śpi??? w nocy wow ..a kupki jak robi
.często?.nie odparza mu się pupka?
Czuwa i się rozgląda koło 10ej i 17ej z godzinę.
Przewijam przed karmieniem.
Choć czasem wali kupę w trakcie.
Przewinę to ulewa to całego przebiore i taki cyrk.
Dupka ok, tylko czekam aż dorośnie i przechodzę na tetrę bo na początku cały by się zmieścił w pieluchę.
Teraz idealne są na niego rozmiar 0 pampersy