reklama
Hehe a mi 10 dni zostałoDzień dobry dziewczyny! U mnie cisza i spokój tylko ledwo chodzę - strasznie ciągnie ale zaliczam to do normy. Została mi jednocyfrowka! 9 dni do terminu[emoji123][emoji16] miłego dnia wszystkim[emoji9]
A przecież przed chwilą było 200 coś![emoji16] no to czekamy [emoji6]Hehe a mi 10 dni zostało
Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Mi tylko brzuch twardnieje i pobolewa znowu od wieczora. A tak to nic. Zostały dwa dni do terminu z OM...Jakos spokojnie dzisiaj z rana...?
@mazy i @Balonsbalons dajcie znać jak się sprawy potoczyly
@Kredka_na_baterie u ciebie coś się rozkręca?
Weronikakrz
Cześć dziewuszki powodzenia i szybkich poródow
Dziś przychodzą ż przychodni zwazyc mala ciekawe ile przybrala w nocy budzi się co 3 -3.5 godziny dostaje raz moje mleko raz sztuczne na szczęście niema kolek ale ja już coraz mniej odciągam Max 50 ml ż dwoch dziewczyny które odciagaja laktatorem po ile minut sciagacie ż jednej piersi
Dziś przychodzą ż przychodni zwazyc mala ciekawe ile przybrala w nocy budzi się co 3 -3.5 godziny dostaje raz moje mleko raz sztuczne na szczęście niema kolek ale ja już coraz mniej odciągam Max 50 ml ż dwoch dziewczyny które odciagaja laktatorem po ile minut sciagacie ż jednej piersi
springflower
@Ewela2805 mi Jaśka nie mierzyli, tylko waza.. po ubrankach widzę ze rękawki w 44 są za krotkie i powoli rozmiar 50 jest ok
Wazy już ponad 3 kg
U nas neurolog dopiero w marcu
Wazy już ponad 3 kg
co Ci gadają, przecież dobrze przybiera! Książkowo. Mi by pewnie powiedzieli ze za dużo..walić takie gadanie:/Mój Mati 2cm z tego co położna mówiła.
Zdołowała mnie bo w ostatnim tygodniu młody przybrał tylko 190g i mnie opiep..ła że za mało.
W pierwszym tygodniu jak go ze szpitala zabraliśmy przybrał 230g w 8dni a teraz w 7 dni 190g i ta mi wykład, że za mało je.
Kur...a daję mu ostatnio na rządanie tak jak mi dupę truła czyli 10x dziennie mleko z butelki 50/60ml plus domaga się piersi.
Wiem, że głównie się przytula choć buzia zasysa i pracuje ale jeszcze nie ma sił wyciągnąć. Choć jak zaczyna ssać to druga pierś mało nie pęknie w tym czasie.
Sorki za egoistyczne bzdety.
Jeżeli chodzi o ciuszki zaczął wyrastać z 44 i tych mniejszej rozmiarówki 50tki.
Pyza na buzi się zrobił i brzuch ma, za to dupka jak orzeszek mała a nóżki jak u kózki chude i nadal żebra widać.
Dziś waga 2690g i ma 48cm.
Jutro idziemy do patologii noworodka, zobaczymy co nam powiedzą.
A w środę neurolog nas czeka.
U nas neurolog dopiero w marcu
Czy mamom rozpakowanym pokrywa się sen dzieciaczków z tym co było w brzuchu? [emoji3]
Bo u mnie idealnie! Jak mała nie dawała mi zasnąć wieczorem tak jest i teraz.
Wczoraj np jak się obudzila po 20 na karmienie tak nie spala do 3.. czeka nas ciężki dzień [emoji55]
Skąd ona ma tyle energii [emoji44]
Bo u mnie idealnie! Jak mała nie dawała mi zasnąć wieczorem tak jest i teraz.
Wczoraj np jak się obudzila po 20 na karmienie tak nie spala do 3.. czeka nas ciężki dzień [emoji55]
Skąd ona ma tyle energii [emoji44]
FiLi88
Dziewczyny urodziłam tydzień temu w niedziele czy to możliwe bym miała już kryzys laktacyjny?
Roznie to bywa z ta laktacja, wiec ciezko odpowiedziec. A co sie dzieje ?? Nie widzisz mleczka, mala sie nie najada ?? Wczoraj sie denerwowalas podroza, moze to dzis sie odbija na laktacji ??
reklama