Blondie
Fanka BB :)
Ale masz pokarm? Leci? Przystawiaj czesciej maluszka.Hm te piersi są jakby puste, takie wiotkie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz pokarm? Leci? Przystawiaj czesciej maluszka.Hm te piersi są jakby puste, takie wiotkie.
Hm te piersi są jakby puste, takie wiotkie.
No właśnie ona odkąd odstawiłam mm i przestałam odciągać jest tylko i wyłącznie na piersi. Była ważona jak jeszcze dwa razy na dobę dokarmiałam to spadła z wagi niewiele bo tylko 52g, ale potem przeszłam tylko na pierś i jeszcze spadła z 3448 do 3416, no ale nas puścili. Wczoraj miała dłuższą przerwę, bo formalności, droga do domu i spała. No to zajechałam do domu, a te piersi jakieś wiotkie. Standardowo cała noc na cycu. Na wieczór i rano piłam herbatkę dla mam karmiących, dziś tak chce i nie chce do piersi, dalej są takie wiotkie. I dopiero teraz usnęła. Za chwilę przyjedzie moja mama ze starszą córką, bo minęło ponad tydzień i płacze za mną. No i nie wiem jak podzielić ten czas między nie dwie, a jeszcze jakąś pracą. Ogólnie odkąd przeszłam tylko na pierś to z trudem chodzę do toalety, bo ta płacze.
Hejka dziewczyny! Później będę Was nadrabiać, wpadłam tylko napisać, że urodziłam Gajeczka okazała się być dużą dziewczynką 4240g poród SN nie wiem ile cm, bo dopiero ja beda mierzyć. Jestem mega obolała, ale jednocześnie bardzo szczęśliwa. Chociaż dopiero powoli to do mnie dociera...
Miłego Dnia! Gratuluję jeśli ktoś też się już rozpakował
Gratulacje! Napisz potem coś więcejHejka dziewczyny! Później będę Was nadrabiać, wpadłam tylko napisać, że urodziłam Gajeczka okazała się być dużą dziewczynką 4240g poród SN nie wiem ile cm, bo dopiero ja beda mierzyć. Jestem mega obolała, ale jednocześnie bardzo szczęśliwa. Chociaż dopiero powoli to do mnie dociera...
Miłego Dnia! Gratuluję jeśli ktoś też się już rozpakował