reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, synek jest już ze mną, jestem zakochana. Przyszedł na świat o 13, jpierwsze wstawianie po cc mam już za sobą. Dziękuję za wsparcie w czasie długiego ciciążowego oczekiwania.

Gratulacje!![emoji106][emoji5]
A ile synek waży i mierzy? Do tabelki [emoji5] i jeszcze imię [emoji16]

reklama
Jest z nami Julka przyszla na swiat o 9.52. 2900 i 52 cm 10/10 [emoji7][emoji7][emoji7]. Troche sie pokarmilismy i sobie slodko spi :) Dochodze pomalu do siebie swedzi nos boli brzuch. Przed cesarka balam sie panicznie dawali uspokajajace. Ogolnie dlugo szyli bo 10.40 odwiezli mnie na sale. A moze to tak standardowo nie wiem.
Gratulacje

U mnie też się zasadniczo zaczęło od bólu brzucha, więc może jest jakaś nadzieja [emoji122] trzymam kciuki
Myślę, że u mnie to też tak będzie. Tylko ten ból będzie chyba duuuuuużo silniejszy... Bo na razie to było tak typowo miesiączkowo.

Mąż niedługo wraca z pracy. A on się modli zawsze żeby to był dobry poród i żeby był w domu jak się zacznie. Także może wymodlił ;)
I znowu mnie goni do WC...

@Kredka_na_baterie no wrozyla Ci w ciągu 3 dni poród Pani doktor to jeszcze ewentualnie jutro Ci zostało, prawda? :)
Tak ;) A koleżanki dwie obstawiły 11.11. ;)

Zastanawiam się co jeszcze mam do zrobienia zanim zacznie się poród... Paznokcie u stóp zrobiłam sobie 2 dni temu (to była masakra :D), jestem ogolona ;) Manicure też jest :D
Wczoraj w pokoiku niuni sprzątałam. Jedyne co, to mąż musi mi ramkę do obrazka, który sama narysowałam wyszlifować i musimy wybrać zdjęcia do obróbki z sesji poniedziałkowej. I wtedy może się rozkręci ;)

reklama
Tak ;) A koleżanki dwie obstawiły 11.11. ;)

Zastanawiam się co jeszcze mam do zrobienia zanim zacznie się poród... Paznokcie u stóp zrobiłam sobie 2 dni temu (to była masakra :D), jestem ogolona ;) Manicure też jest :D
Wczoraj w pokoiku niuni sprzątałam. Jedyne co, to mąż musi mi ramkę do obrazka, który sama narysowałam wyszlifować i musimy wybrać zdjęcia do obróbki z sesji poniedziałkowej. I wtedy może się rozkręci ;)
Najważniejsze ogarniete;) kurcze ciekawe czy mój lekarz praktykuje masaż... W poniedziałek mam wizytę. Twoja lekarka sama wyszła z inicjatywą czy coś zasugerowalas?

Do góry