Tyna_88
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj Mąż się śmiał zawsze...Trochę tak wietrzenie tez pomaga, tylko głupio się czuje z cycami na wierzchu i zimno mi
oh jak dojdzie do zapalenia to podobno się umiera ale ja robiłam wszystko by nawał który miałam przez prawej 3dni!!! nie przerodził się w zapalenie i się udało ...
wiem że jest ci ciężko ale może przytrzyma cię przy duchu informacja że ... to jest tymczasowe i jak dobrze zadbasz to może nie będzie aż tak boleśnie...awiedziałam że je wygoje i będzie miodzio takze każdy grymas Ściskanie zebow w cAsie jak mlody lapal sutka dawalo mi madzieje ze juz blizej wygojenia bo z kazdym razem czulam coraz mniejszy bol.i zmieniałam pozycję karmienia..spod pachy np. ...temu to wytrwałam ale jakbym wiedziała że przez kilka miesięcy kamienie miałoby tak wygladac to bym się załamała chyba heheh
ja myślę że u ciebie to jest tak ..
już plan był wypracowany...młody jakiś czas już na świecie więc przyzwyczajenia wprowadzone .. a tutaj jakby czujesz że zaczyna się zabawa od nowa ... znów jakby od początku
ale .... początek ma swój koniec także może warto spróbować? zawalczyć i młodemu pomoc ... zawsze na butelkę można wrócić....
już 2.8 cudownie
Wiesz co, świetnie to podsumowałaś...chyba masz racje w czym tkwi mój problem!
Jesteś psychologiem?
Dobra, próbuje!
Dziewczyny podejscie nr 3 udane jestem na oddziale zaraz bedzie obchod jutro chyba CC. Boje sie bardzo ale juz chce zobaczyc Juleczke
Tak, no ja też nie jestem do końca przekonana, ale jeszcze decyzji nie podjęłam. Mam jeszcze 10 dn do tp może samo ruszyTo to z olejem rycynowym? Właśnie takiego dodatkowego bólu brzucha wolałabym uniknąć, a podobno potrafi być dosyć dotkliwy po rycynie ;P