reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dobrze sie rozkreca, a wody cale poszly ?? Prysznic juz bralas ?? Chyba razem bedziemy czekaly, o ile u mnie sie nie wyciszy, bo wody nie ruszyly.
Chyba właśnie nie całe. To nie było chluśniecie jak na filmach. Kilka razy ze mnie polecialo jakbym popuściła ale nie wiem czy to było wszystko.
Brałam prysznic ale się nie wyciszyło.

Powodzenia dla Ciebie! [emoji4]

Gratulacje wszystkim mamusiom . Super dzielne jestescie !

Jak tak czytam o tych porodach ,bólu, problemy z karmieniem to jednak ciąża to pikuś potem się zaczyna. Trochę jakoś się zdolowalam tym . Może to taki dzien

Lekko nie jest, to na pewno, aleeee aleeee o tym wszystkim sie bardzo szybko zapomina. Jedno spojzenie na dzidzia i jak reka odjal ;)

@Paulaaa25 postepujesz ??

Ja zjadlam troszke sniadania, bo gloda czulam, choc nie do konca jestem przekonana czy to byl dobry pomysl i zaraz go nie oddam, zobaczymy. Wejde moze pod prysznic i zobaczym co bedzie.

Dobrze sie rozkreca, a wody cale poszly ?? Prysznic juz bralas ?? Chyba razem bedziemy czekaly, o ile u mnie sie nie wyciszy, bo wody nie ruszyly.
Fili a u Ciebie co się dzieje?
Ja od ok 2 w nocy mam bóle okresowe podbrzusze i krzyż. Ale bez tragedii bo przysypiam. Mam dość albo niech się rozkręci albo niech przestanie boleć. Myślę, że to tylko straszaki, ale męczące.

Ja od ok 2 w nocy mam bóle okresowe podbrzusze i krzyż. Ale bez tragedii bo przysypiam. Mam dość albo niech się rozkręci albo niech przestanie boleć. Myślę, że to tylko straszaki, ale męczące.
No witaj w klubie mnie cały czas lapia skurcze już nie zwracam na to uwagi wczoraj było Przytulanki ż mężem odrazu inaczej funkcjonuje słoneczko świeci chociaż chlodno

No witaj w klubie mnie cały czas lapia skurcze już nie zwracam na to uwagi wczoraj było Przytulanki ż mężem odrazu inaczej funkcjonuje słoneczko świeci chociaż chlodno
My też wczoraj się kochaliśmy. Od południa wczoraj jestem nie do życia. Zamiast tryskać energią to czuję się jakby mi ktoś w głowę cegłówką przyłożył. Czuję się paskudnie, i to mnie najbardziej wkurza.
Pamiętaj umówione jesteśmy na 29 na poród [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

No u mnie tez tak od ok 2 w nocy cos sie dzieje, przez chwile nawet sprawdzalam co ile, ale pozniej stwierdzilam ze one nie sa jakies bolesne bardzo i tez przysypialam. Nos mi zatkalo i bardziej wkurzalo mnie oddychanie buzia niz te skurczybyki. A teraz sa jakby troche mocniejsze, ale wciaz nie lamie mnie w pol. Problem tylko w tym, ze ja slabo czuje bol i zastanawiam sie czy to faktycznie nie jest bardzo bolesne, czy ja po prostu jestem inna. Zobaczymy co sie wydarzy ;) Na razie lazikuje po domku i sprawunki domowe ogarniam, pod prysznic tez wlaze za moment. Aaaaa no i od wczoraj zauwazylam zwiekszona ilosc wydzieliny, taki sluz ciagnaco galaretowaty, bialo przezroczysty.

Do góry