reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@emilea gratulacje [emoji7] dużo zdrówka i szybkiego powrotu sił, bo będziesz ich podwójnie potrzebowała [emoji16]

@Gatta92 jaki śliczny bobasek [emoji7] ale już nie wyglądają noworodek, który ledwo się urodził tylko taki kilku dniowy [emoji7]

Dziewczyny ale Wy macie śliczne te dzieci!
@Paulaa25 powodzenia! Czekamy na informacje [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
@Gatta92 gratuluje!

@emilea jejku jak Ci zazdroszczę ze masz już dziewczynki ! Mi jest już mega ciężko a gdzie do 6 ... niby ledwo tydzień ale już ciężko mi chodzić, brzuch ciężki i napiety, w kółko skurcze ale poród nie postępuje wiec pewnie wysiedza. Gratulacje i cieszcie się sobą! W którym to tygodniu wyszły? Ssaja ładnie? Są z Tobą od początku?

@Koka27 jestem przerażona tym jak Cię traktują po tej cesarce. Tu anestezjolog ciagle powtarza dziewczynom ze jak boli to wołać i nie pozwalać aby ból zbyt się rozkręcił ... nie wiem czy dają morfinę ale byłam przekonana ze w pierwszej dobie na pewno. Coraz bardziej ciesze się ze wzięłam sobie ten apartament, tam jest jedna polozna na 4 pacjentki plus dodatkowa na dyżurze plus mąż może być ze mną cała dobę ktoś pomoze mi przystawiać dzieciaki.... jeśli chce sie szybko karmić po cesarce to jest to kluczowe wiec straszne, ze zostawiają Cię tak z tym sama.... oby szybko do domu - tam wszystko łatwiej pójdzie bez laski jakiś bab.

@Paula25 szybkiego i bezproblemowego porodu. Daj znać po:)

@Gatta92 gratuluje!

@emilea jejku jak Ci zazdroszczę ze masz już dziewczynki ! Mi jest już mega ciężko a gdzie do 6 ... niby ledwo tydzień ale już ciężko mi chodzić, brzuch ciężki i napiety, w kółko skurcze ale poród nie postępuje wiec pewnie wysiedza. Gratulacje i cieszcie się sobą! W którym to tygodniu wyszły? Ssaja ładnie? Są z Tobą od początku?

@Koka27 jestem przerażona tym jak Cię traktują po tej cesarce. Tu anestezjolog ciagle powtarza dziewczynom ze jak boli to wołać i nie pozwalać aby ból zbyt się rozkręcił ... nie wiem czy dają morfinę ale byłam przekonana ze w pierwszej dobie na pewno. Coraz bardziej ciesze się ze wzięłam sobie ten apartament, tam jest jedna polozna na 4 pacjentki plus dodatkowa na dyżurze plus mąż może być ze mną cała dobę ktoś pomoze mi przystawiać dzieciaki.... jeśli chce sie szybko karmić po cesarce to jest to kluczowe wiec straszne, ze zostawiają Cię tak z tym sama.... oby szybko do domu - tam wszystko łatwiej pójdzie bez laski jakiś bab.

@Paula25 szybkiego i bezproblemowego porodu. Daj znać po:)
Tu morfiny nie daja.

reklama
Dzięki dziewczyny!
Dzwonilam do szpitala ale mówią żeby jeszcze nie przyjeżdżać. Mam skurcze co 3-4 minuty ale jeszcze nie na tyle silne ze nie mogę funkcjonować.

Dobrze sie rozkreca, a wody cale poszly ?? Prysznic juz bralas ?? Chyba razem bedziemy czekaly, o ile u mnie sie nie wyciszy, bo wody nie ruszyly.

Do góry