majacyr
Fanka BB :)
Haha.
Co ja czytam
Trzymam kciuki, będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha.
Hej, nie zaglądałam bo byłam zajęta... Porodem[emoji23] przed 13 pojechałam na ktg i wizytę a przed ktg u położnej zaczęły odchodzić mi wody. Koło 16 zaczęły się regularne skurcze ale rozwarcie stało na 3cm chyba do 18. O 21.20 było 8cm, i modliłam się już żeby do północy się wyrobić. 5 minut później wołam położną że mam skurcze parte i o 21.30 mała wyskoczyła[emoji4]
35tygodni+6dni, 2550g, 50cm, 10pkt[emoji6]
Heh najlepsze jest to ze dzwonek jest jeden na sali i to nie przy moim lozku. Musze wiec budzic sasiadke.
Leos w koncu przyssal się do cyca, porzadnie mu się odbilo, wiec chyba troszkę zjadl
Zaliczylam jakos toalete i wtoczylam się na lozko. Byle do rana.
Witam niestety nie jestem w stanie nadrobic kilkunastu stron ale serdecznie gratuluje swiezo upieczonym mamusiom [emoji5] ja takze dolaczylam do tego zacnego grona [emoji7] dzis rano mialam cc i urodzily sie moje skarby 2 i 3 kg. Usg troche zaklamalo obraz rzeczywistosci bo miala byc mniejsza roznica miedzy nimi a jest kg [emoji15] Ale sa slodziakami i daja rade. Wiecej napisze na priv jak znajde chwilke.
Jak k...a głodówka?Od 10 moze byc. Ja dzisiaj dalej glodowka.
Jak k...a głodówka?
U nas na śniadanie 7 sucharów. Nawet nie wiedziałam, że są takie pyszne.
Obiad kleik bez smaku i kolacja 7 sucharów.
Następnego dnia kanapki z bułką i jakaś ichnia dieta.
A no dzisiaj moge pic wode tylko.Jak k...a głodówka?
U nas na śniadanie 7 sucharów. Nawet nie wiedziałam, że są takie pyszne.
Obiad kleik bez smaku i kolacja 7 sucharów.
Następnego dnia kanapki z bułką i jakaś ichnia dieta.
Dzięki dziewczyny!
Dzwonilam do szpitala ale mówią żeby jeszcze nie przyjeżdżać. Mam skurcze co 3-4 minuty ale jeszcze nie na tyle silne ze nie mogę funkcjonować.
Gdzie Ty kochana jesteś? Gdzie taki chory szpital?A no dzisiaj moge pic wode tylko.