U mojego 3 kg a na oddziale 3400 - 3700Koka27 gratulacje!!! Duży chłopak! A jak wychodził ostatnio na usg?!
reklama
Boli bardzo. Anestezjolog mowil ze po 6 godz wiec niby o 16 ale wątpięA Ty jak się czujesz? Kiedy będziesz mogła wstać? Jeszcze raz gratulacje [emoji8]
MangoWawa
Fanka BB :)
Gratulacje!
Ja juz po. Maly nie jest taki mały. 4270 gr i 55 cm. Pucek jak nie wiem
Gratulacje! Spory maluch, a Tu jak się czujesz?
Kiepsko poki co.Gratulacje! Spory maluch, a Tu jak się czujesz?
FiLi88
@Koka27 pamietaj za mozesz poprosic o przeciwbole i to takie troszke mocniejsze niz apap, nie maja prawa odmowic. Nie daj sie tam, kibicujemy mocno
@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??
@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??
@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?
@piorunem jakis meldunek poprosimy
@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??
@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??
@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??
@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?
@piorunem jakis meldunek poprosimy
@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??
MangoWawa
Kiepsko poki co.
Będzie coraz lepiej, już kilka godzin za Tobą! O której wstajesz? Udało się z salą?
Edit już doczytałam, zbieraj siły i mam nadzieję, ze uda się o 16.
Ostatnia edycja:
Weronikakrz
Cześć dziewuszki ja dziś nie do życia ż mężem się odzywam ale od niechcenia byłam w mieście musiałam kupić prezent dla siostrzenicy męża na 2 latka pochodzilam kupilam dla malutkiej dwa komplety na 62 i jeden na 68 i śliczna czapeczke na święta odrazu się lepiej poczułam brzuch się stawia krocze boli dobrze że w poniedziałek mam wizytę to zobaczymy czy coś poszło a moja wymarzona data to 29 października ciekawe czy się posłuchaCudownie, że jesteście już razem. Całuski dla Tymka
Serdeczne gratulacje i podziw dla Ciebie, jesteś mega SILNA!!!
Mężczyźni to takie proste stworzenia, ale my kobiety często musimy im przypominać co jest ważne dla nas i dla nich. Trzeba ciągle tłuc do głowy
@Weronikakrz @Igorowelove jak się czujecie?
reklama
Weronikakrz
A jeszxze rano spotkałam położna ż która urodziłam córkę i mnie ostrzegała że muszę uważać bo miałam szybkie porody teraz jestem pod opieką szpitala a nie położnych tu jest procedura że najpierw dzwonisz na porodowke mówisz co jest grane i one mówią czy masz przyjechać jak bym wiedziała że niezdaze to się kontaktują ż najbliższą położna i ona przyjeżdża do porodu ż synem też niezdazylam do szpitala ciekawe jak to będzie teraz