reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Koka27 pamietaj za mozesz poprosic o przeciwbole i to takie troszke mocniejsze niz apap, nie maja prawa odmowic. Nie daj sie tam, kibicujemy mocno :)

@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??

@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??

@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?

@piorunem jakis meldunek poprosimy ;)

@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??

Cudownie, że jesteście już razem. Całuski dla Tymka :)
Serdeczne gratulacje i podziw dla Ciebie, jesteś mega SILNA!!!

Mężczyźni to takie proste stworzenia, ale my kobiety często musimy im przypominać co jest ważne dla nas i dla nich. Trzeba ciągle tłuc do głowy :)

@Weronikakrz @Igorowelove jak się czujecie?
Cześć dziewuszki ja dziś nie do życia ż mężem się odzywam ale od niechcenia byłam w mieście musiałam kupić prezent dla siostrzenicy męża na 2 latka pochodzilam kupilam dla malutkiej dwa komplety na 62 i jeden na 68 i śliczna czapeczke na święta odrazu się lepiej poczułam brzuch się stawia krocze boli dobrze że w poniedziałek mam wizytę to zobaczymy czy coś poszło a moja wymarzona data to 29 października ciekawe czy się posłucha

reklama
A jeszxze rano spotkałam położna ż która urodziłam córkę i mnie ostrzegała że muszę uważać bo miałam szybkie porody teraz jestem pod opieką szpitala a nie położnych tu jest procedura że najpierw dzwonisz na porodowke mówisz co jest grane i one mówią czy masz przyjechać jak bym wiedziała że niezdaze to się kontaktują ż najbliższą położna i ona przyjeżdża do porodu ż synem też niezdazylam do szpitala ciekawe jak to będzie teraz

Do góry