@EweKamNat @Koka27 gratulacje dziewczyny. Teraz odpoczywajcie i zbierajcie siły po trudach porodu [emoji4]
reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki ja dziś nie do życia ż mężem się odzywam ale od niechcenia byłam w mieście musiałam kupić prezent dla siostrzenicy męża na 2 latka pochodzilam kupilam dla malutkiej dwa komplety na 62 i jeden na 68 i śliczna czapeczke na święta odrazu się lepiej poczułam brzuch się stawia krocze boli dobrze że w poniedziałek mam wizytę to zobaczymy czy coś poszło a moja wymarzona data to 29 października ciekawe czy się posłucha
29.11 w mojego męża urodziny - trzymam kciuki zakupy zawsze poprawiaja humor
Weronikakrz
29 listopada to bym była w 43 tygodniu [emoji33] [emoji33] [emoji33] lepiej 29 października29.11 w mojego męża urodziny - trzymam kciuki zakupy zawsze poprawiaja humor
MangoWawa
29.10 ten poniedziałek napisalam 11 zamiast 1029 listopada to bym była w 43 tygodniu [emoji33] [emoji33] [emoji33] lepiej 29 października
Mirakulum
wow jaką waga hihiGratulacje!
Ja juz po. Maly nie jest taki mały. 4270 gr i 55 cm. Pucek jak nie wiem
Gratulacje i zdrówka!!!!!
mój pierwszy syn miał 60cm z wagą 4.050 i był pucek to twój majac 55cm i taka wagę pucus jak nie wiem! hihi
Ewela2805
W sumie to dobrze, ściągnęli małej sondę wczoraj wieczorem i jje już samodzielnie z butelki od 24 godzin już, niestety z butelki bo ciężko jej ssać z piersi, z czym łączy się to że ściągam co 3 godziny tylko 20ml mleka z dwuch piersi łącznie i nie starcza mi pokarmu.... Próbuje rozruszać laktacje ale boję się że pokarm mi zaniknie jak nie będę przystawiala małej do piersi..@Koka27 pamietaj za mozesz poprosic o przeciwbole i to takie troszke mocniejsze niz apap, nie maja prawa odmowic. Nie daj sie tam, kibicujemy mocno
@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??
@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??
@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?
@piorunem jakis meldunek poprosimy
@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??
Nie ma wypisów w weekend, więc jeżeli Maja będzie dalej jadła sama z butelki przez cały weekend, to wypuszczą nas do domku w poniedziałek a maksymalnie we wtorek [emoji4][emoji4][emoji177]
azamamew
Oby jak najszybciej. Wspaniałe wiadomości, dobrze, że bez sondy.W sumie to dobrze, ściągnęli małej sondę wczoraj wieczorem i jje już samodzielnie z butelki od 24 godzin już, niestety z butelki bo ciężko jej ssać z piersi, z czym łączy się to że ściągam co 3 godziny tylko 20ml mleka z dwuch piersi łącznie i nie starcza mi pokarmu.... Próbuje rozruszać laktacje ale boję się że pokarm mi zaniknie jak nie będę przystawiala małej do piersi..
Nie ma wypisów w weekend, więc jeżeli Maja będzie dalej jadła sama z butelki przez cały weekend, to wypuszczą nas do domku w poniedziałek a maksymalnie we wtorek [emoji4][emoji4][emoji177]
Góraleczka89
Może wezmą pod uwagę Twoje samoczucie i dadzą Ci jeszcze trochę czasu. A karmiłas już Małego?Boli bardzo. Anestezjolog mowil ze po 6 godz wiec niby o 16 ale wątpię
Spore rozbieżnościNajważniejsze że zdrowy [emoji4]U mojego 3 kg a na oddziale 3400 - 3700
Gratulacje!
Ja juz po. Maly nie jest taki mały. 4270 gr i 55 cm. Pucek jak nie wiem
Gratuluje[emoji8] dobrze, że miałaś cc i nie musiałaś go pchać! Super! Witamy na tym świecie!!![emoji16][emoji41][emoji3]
@Koka27 pamietaj za mozesz poprosic o przeciwbole i to takie troszke mocniejsze niz apap, nie maja prawa odmowic. Nie daj sie tam, kibicujemy mocno
@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??
@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??
@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?
@piorunem jakis meldunek poprosimy
@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??
U nas leci. Karmie i ściągam laktatorem, lekko nie jest ale dam radę[emoji5]
@ONAONAONA
Pierwsze wyjście [emoji106][emoji5] to emocje były[emoji16]
Dzieci szczęśliwe, że mamusia po nie przyjechała?[emoji5]
Dzieciaczków przybywa, moze sie coś nam tu rozkręci.. Objawów widzę coraz więcej [emoji106]
Sara, chyba specjalnie tak chodzisz w tej ciazy żeby obalić moje przepowiednie [emoji23][emoji85][emoji16]
reklama
MangoWawa
W sumie to dobrze, ściągnęli małej sondę wczoraj wieczorem i jje już samodzielnie z butelki od 24 godzin już, niestety z butelki bo ciężko jej ssać z piersi, z czym łączy się to że ściągam co 3 godziny tylko 20ml mleka z dwuch piersi łącznie i nie starcza mi pokarmu.... Próbuje rozruszać laktacje ale boję się że pokarm mi zaniknie jak nie będę przystawiala małej do piersi..
Nie zniknie, odciagaj metoda 7 5 3. Próbuj przystawiać i po każdym karmieniu odciagaj. Na pewno to, ze się denerwujesz o pokarm, dobrze nie wplywa na laktacje. Postaraj się nie denerwować, mala ladnie je z butelki, wiec jesteście na ostatniej prostej do wyjścia do domu, jeszcze tylko weekend.
Pijesz wodę, jesz regularnie?