reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewuszki ja dziś nie do życia ż mężem się odzywam ale od niechcenia byłam w mieście musiałam kupić prezent dla siostrzenicy męża na 2 latka pochodzilam kupilam dla malutkiej dwa komplety na 62 i jeden na 68 i śliczna czapeczke na święta odrazu się lepiej poczułam brzuch się stawia krocze boli dobrze że w poniedziałek mam wizytę to zobaczymy czy coś poszło a moja wymarzona data to 29 października ciekawe czy się posłucha

29.11 w mojego męża urodziny - trzymam kciuki :) zakupy zawsze poprawiaja humor

@Koka27 pamietaj za mozesz poprosic o przeciwbole i to takie troszke mocniejsze niz apap, nie maja prawa odmowic. Nie daj sie tam, kibicujemy mocno :)

@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??

@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??

@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?

@piorunem jakis meldunek poprosimy ;)

@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??
W sumie to dobrze, ściągnęli małej sondę wczoraj wieczorem i jje już samodzielnie z butelki od 24 godzin już, niestety z butelki bo ciężko jej ssać z piersi, z czym łączy się to że ściągam co 3 godziny tylko 20ml mleka z dwuch piersi łącznie i nie starcza mi pokarmu.... Próbuje rozruszać laktacje ale boję się że pokarm mi zaniknie jak nie będę przystawiala małej do piersi..
Nie ma wypisów w weekend, więc jeżeli Maja będzie dalej jadła sama z butelki przez cały weekend, to wypuszczą nas do domku w poniedziałek a maksymalnie we wtorek [emoji4][emoji4][emoji177]

W sumie to dobrze, ściągnęli małej sondę wczoraj wieczorem i jje już samodzielnie z butelki od 24 godzin już, niestety z butelki bo ciężko jej ssać z piersi, z czym łączy się to że ściągam co 3 godziny tylko 20ml mleka z dwuch piersi łącznie i nie starcza mi pokarmu.... Próbuje rozruszać laktacje ale boję się że pokarm mi zaniknie jak nie będę przystawiala małej do piersi..
Nie ma wypisów w weekend, więc jeżeli Maja będzie dalej jadła sama z butelki przez cały weekend, to wypuszczą nas do domku w poniedziałek a maksymalnie we wtorek [emoji4][emoji4][emoji177]
Oby jak najszybciej. Wspaniałe wiadomości, dobrze, że bez sondy.

Gratulacje! :)

Ja juz po. Maly nie jest taki mały. 4270 gr i 55 cm. Pucek jak nie wiem ;)

Gratuluje[emoji8] dobrze, że miałaś cc i nie musiałaś go pchać! Super! Witamy na tym świecie!!![emoji16][emoji41][emoji3]

@Koka27 pamietaj za mozesz poprosic o przeciwbole i to takie troszke mocniejsze niz apap, nie maja prawa odmowic. Nie daj sie tam, kibicujemy mocno :)

@Ewela2805 jak sie macie ?? Jak Ci w szpitalu z Niunia ?? Jakies postepy z karmieniem ??

@Dita_333 u Was wszystko dobrze ??

@majacyr jak Mateuszek sie ma ?? I Ty kochana po cieciu juz lepiej ?? Jakies widoki na wyjscie ze szpitala ?

@piorunem jakis meldunek poprosimy ;)

@springflower u Was wszystko ok ?? Bez zmian ??

U nas leci. Karmie i ściągam laktatorem, lekko nie jest ale dam radę[emoji5]

@ONAONAONA
Pierwsze wyjście [emoji106][emoji5] to emocje były[emoji16]
Dzieci szczęśliwe, że mamusia po nie przyjechała?[emoji5]

Dzieciaczków przybywa, moze sie coś nam tu rozkręci.. Objawów widzę coraz więcej [emoji106]

Sara, chyba specjalnie tak chodzisz w tej ciazy żeby obalić moje przepowiednie [emoji23][emoji85][emoji16]

reklama

Nie zniknie, odciagaj metoda 7 5 3. Próbuj przystawiać i po każdym karmieniu odciagaj. Na pewno to, ze się denerwujesz o pokarm, dobrze nie wplywa na laktacje. Postaraj się nie denerwować, mala ladnie je z butelki, wiec jesteście na ostatniej prostej do wyjścia do domu, jeszcze tylko weekend.
Pijesz wodę, jesz regularnie?

Do góry