reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

A dziś mi też się spina i trochę boli ale nie przejmuje się i jadę wieczorem na fish spa ż koleżanka ciekawa jestem czy wytrzymam bo niby te rybki strasznie laskocza ale zrobię coś dla siebie i może się lepiej poczuje mąż teraz ma wolne aż do poniedziałku mam nadzieję że się coś ruszy jak będzie w domu dziś umyl lodówkę i zamrazarnik teraz kuchnie sprzata chyba on też ma syndrom wicia gniazda [emoji1] [emoji1]

Jak myślicie ile pochodzę z tym rozwarciem wiem że niemoge teraz chodzic na basen i uważać na toalety żeby się bakteria nie zarazić tak mi mój ginekolog mówił
Z tego co pamiętam @FiLi88 w poprzedniej ciąży chodziła kilka tygodni z takim rozwarcie, ale nie jestem pewna :)
@FiLi88 wypowiedz się :)
FishSpa nie wiem czy bym się nie bała że mi te małe piranie nie odgryzą paluszków hehhehe
Udanego relaksu :)

Bylam dzis ostatni raz u lekarza prowadzącego. Z usg termin mam na 4listopad,ale ze wzgledu na miednicowe ułozenie dostalam skierowanie na cc na poniedzialek. Mala wazy ok 3500g. Z jednej strony strasznie cieszę się ze mała bedzie z nami,z drugiej boje sie cesarki. Narazie skupiam sie na urodzinkach synka bo w sobote skonczy 2 latka

Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app

Też strasznie się bałam CC (ale na szczęście będzie SN). Wiem jednak, że w takim przypadku jak u Ciebie starałabym się podejść do tego optymistycznie. Nie mamy na wszystko wpływu, najważniejsze aby dziecko było zdrowe.
Wszystkiego najlepszego dla dzielnego dwulatka :) Niedługo będzie pomagał mamusi w wychowaniu rodzeństwa.

To moje dziecię strasznie dziś wiercące. Wbija mi się tam w dół w pachwiny, skóra na brzuchu aż boli - tak kopie i się wygina. Normalnie szok.

reklama
zjadłabym dziś konia z kopytami, mam ochotę na wszystko i na nic...denerwujące to jest.
Mam to samo. Jem wszystko co mi w ręce wpadnie a i tak mam na coś dalej ochote a nie wiem na co. W dodatku cały czas mi się pić chce jakbym kaca miała.
I ułożyć się nie mogę bo tak mnie kręgosłup między łopatkami boli. Wgl wszystko mnie dziś irytuje grr....

Z tego co pamiętam @FiLi88 w poprzedniej ciąży chodziła kilka tygodni z takim rozwarcie, ale nie jestem pewna :)
@FiLi88 wypowiedz się :)
FishSpa nie wiem czy bym się nie bała że mi te małe piranie nie odgryzą paluszków hehhehe
Udanego relaksu :)

Też strasznie się bałam CC (ale na szczęście będzie SN). Wiem jednak, że w takim przypadku jak u Ciebie starałabym się podejść do tego optymistycznie. Nie mamy na wszystko wpływu, najważniejsze aby dziecko było zdrowe.
Wszystkiego najlepszego dla dzielnego dwulatka :) Niedługo będzie pomagał mamusi w wychowaniu rodzeństwa.

To moje dziecię strasznie dziś wiercące. Wbija mi się tam w dół w pachwiny, skóra na brzuchu aż boli - tak kopie i się wygina. Normalnie szok.
Jezu, Moja dzisiaj też wywija się we wszystkie strony. Masakra :D cały brzuch mnie boli. Ani leżeć na boku nie pozwala ani na plecach. Najlepiej jej jak stoję :D

Ja też bym jadła wszystko, gorsze jest to że zjem i źle jest mi dotego wymioty. Zwymiotuje i znów jestem głodna . Paranoja normalnie.

Czy któraś ma tak że ciężko jest wam oddychać? Normalnie leżę oddycham i tak jakby mało mi powietrza było. Ciężko wytłumaczyć . Już kilka dni tak mam z 4raxy dziennie. Ciśnienie mam w porządku więc nie wiem co mi jest

Ja też bym jadła wszystko, gorsze jest to że zjem i źle jest mi dotego wymioty. Zwymiotuje i znów jestem głodna . Paranoja normalnie.

Czy któraś ma tak że ciężko jest wam oddychać? Normalnie leżę oddycham i tak jakby mało mi powietrza było. Ciężko wytłumaczyć . Już kilka dni tak mam z 4raxy dziennie. Ciśnienie mam w porządku więc nie wiem co mi jest
A w jakiej pozycji ci tak ciężko oddychać?

reklama

Ja teraz mam tak. Tzn zdarza mi się przynajmniej raz dziennie. Mam wysoko brzuch i myślę, że to dlatego.

Do góry