Góraleczka89
Fanka BB :)
Ja bym zjadła serniczka, szarlotke, piernika drożdżowe z powidlami, ciasto marchewkowe... Ale nie mogę i najlepsze jest to że wcześniej jakoś mi tego nie brakowało, dopiero jak mam zakaz to mam smaka na wszystko oj ale ja sobieAch... czuje, ze zapowiada sie kolejna nieprzespana noc. Nie moge znalesc wygodnej pozycji, ide siusiu co godz a za oknem takie wiatrzysko, ze sa momenty jaby chcialo mi okna wybic. W telewizji same nudy, nie ma z kim pogadac a moja gwiazda zaczyna szalec w brzusiu. Ide zrobic sobie jakas herbate.... szkoda,ze nie mam nic slodkiego. Mam ochote na jakiegos dobrego serniczka,hehehhhehe
to odbije już nie dlugo[emoji6]
Szczerze póki co to martwię sie o miejsce w przedszkolu dla mojego Dziecia, bo w tym roku to jest niezłe babyboom[emoji44] ale na to mamy jeszcze 3 lata[emoji6]
Tak to nie mogę się doczekać , już nawet planuje gdzie będziemy chodzić na spacery, jak nauczę Go spać w łóżeczku, bo przy pierwszym to m się nie udalo... I bardzo chciałabym zobaczyć moich synów razem [emoji170] Skupiam się na tych dobrych rzeczach, chociaż wiem że hormony po porodzie zrobią swoje i pewnie poleci łezka, będzie masa watlipowosci, zmęczenie, większy bałagan w domu, ale będzie warto [emoji4]
jak miałam dosyć po całym dniu, chciałam Młodego położyć spać i mieć czas dla siebie a rano nie mogłam się doczekać jak wstanie [emoji854]
Ale piździ.... [emoji44]