reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Pogoda dramat, aż niemożliwe, że w ciągu jednej nocy tak się wszystko zmieniło. Wczoraj u nas było ponad 20 stopni i piękne słoneczko, a dzisiaj jakas beznadziejna mgła i nie wiem czy 10 st. Jest na zewnątrz. My na szczęście wieczorem do znajomych na ognisko się wybieramy to może jakoś da się przeżyć i będzie wesoło:)
@Dita_333 co słychać?

reklama
Trzeci raz próbuję wkleić wiadomość i coś mi przerywa za każdym razem[emoji4]

Raczej teraz Was nie doczytam, spróbuję później, bo będę mieć sporo czasu w tym szpitalnym łóżku[emoji4]

Miałam dzisiaj wizytę z ktg i lekarz skierował mnie do szpitala. Na ktg wyszły skurcze.
Czekałam na przyjęcie od 12.20 i dopiero teraz znaleźli mi miejsce na sali. Na ktg w szpitalu pisały się skurcze, na szczęście nie mocne, ale regularne. Ściągnęli mi pessar i zostawili na obserwacji czy coś się rozwija.
Mam 3cm rozwarcia, szyjka miękka. Mała wg USG 2350g[emoji4]

Trzeci raz próbuję wkleić wiadomość i coś mi przerywa za każdym razem[emoji4]

Raczej teraz Was nie doczytam, spróbuję później, bo będę mieć sporo czasu w tym szpitalnym łóżku[emoji4]

Miałam dzisiaj wizytę z ktg i lekarz skierował mnie do szpitala. Na ktg wyszły skurcze.
Czekałam na przyjęcie od 12.20 i dopiero teraz znaleźli mi miejsce na sali. Na ktg w szpitalu pisały się skurcze, na szczęście nie mocne, ale regularne. Ściągnęli mi pessar i zostawili na obserwacji czy coś się rozwija.
Mam 3cm rozwarcia, szyjka miękka. Mała wg USG 2350g[emoji4]
O kurcze, powitamy maluszka? [emoji7]

reklama
Do góry