reklama
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
@Igorowelove co się nic nie odzywasz? Nie chcesz zapeszać??[emoji6]
Podobno stymulując sutki wspomagasz akcję porodową [emoji6] aczkolwiek ja bym chyba tego nie zrobiła...brrrr
@Dita_333 wyszliście ze szpitala?
@mazy mąż ma fajną rodzinkę. Współczuję. Dobrze, że możesz liczyć na bliskich ze swojej strony.
Podobno stymulując sutki wspomagasz akcję porodową [emoji6] aczkolwiek ja bym chyba tego nie zrobiła...brrrr
@mazy mąż ma fajną rodzinkę. Współczuję. Dobrze, że możesz liczyć na bliskich ze swojej strony.
Igorowelove
Moderatorka
Próbowałam ostatnio z tymi sutkami i nic [emoji14]@Igorowelove co się nic nie odzywasz? Nie chcesz zapeszać??[emoji6]
Nie piszę bo nic się nie dzieje, lekko cmi w dole brzucha i tyle [emoji14]
@Igorowelove jak królik doświadczalny- sprawdzisz wszystkie metody wywołania porodu
@Mama Zuzi i Antosia taak- moja rodzina traktuje meza jak swojego już od 15 lat. Zawsze możemy na nich liczyć. Dziś np przyjechała siostra z mezem i mama, żeby zaopiekować się moja córka, a my mogliśmy spokojnie pojechać do Łodzi na wizytę.
@Mama Zuzi i Antosia taak- moja rodzina traktuje meza jak swojego już od 15 lat. Zawsze możemy na nich liczyć. Dziś np przyjechała siostra z mezem i mama, żeby zaopiekować się moja córka, a my mogliśmy spokojnie pojechać do Łodzi na wizytę.
Mama Zuzi i Antosia
To tak jak u mnie, po uroczystości u synka cały dzień mnie lekko ćmi w dole brzucha i krzyżu.Próbowałam ostatnio z tymi sutkami i nic [emoji14]
Nie piszę bo nic się nie dzieje, lekko cmi w dole brzucha i tyle [emoji14]
Pewnie przepowiadające. Ja jeszcze biorę luteine więc liczę na to, że ona mnie będzie podtrzymywała
Igorowelove
Moderatorka
Już sprawdziłam [emoji23] łącznie z robieniem przysiadów [emoji23] nic nie działa, dziecię uparte po ojcu [emoji23] po bracie [emoji23] i trochę po mamusi hahaha@Igorowelove jak królik doświadczalny- sprawdzisz wszystkie metody wywołania porodu
Mama Zuzi i Antosia
Super!!!@Igorowelove jak królik doświadczalny- sprawdzisz wszystkie metody wywołania porodu
Wspaniale, że tak jest.
Mama Zuzi i Antosia
Szalona jesteś[emoji16] kto by mi kazał przysiady robić hehehe zresztą zrobiłabym jeden i to nie pełny bo bym się nie podniosła [emoji23][emoji23][emoji23]Już sprawdziłam [emoji23] łącznie z robieniem przysiadów [emoji23] nic nie działa, dziecię uparte po ojcu [emoji23] po bracie [emoji23] i trochę po mamusi hahaha
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Podtrzymywałam się komody [emoji23]Szalona jesteś[emoji16] kto by mi kazał przysiady robić hehehe zresztą zrobiłabym jeden i to nie pełny bo bym się nie podniosła [emoji23][emoji23][emoji23]