Tyna_88
Fanka BB :)
Ja też po wizycie i też dzisiaj badanie szyjki było tak okropne jak nigdy w tej ciąży. Ale moja na szczęście zamknięta. Tylko zaczyna się robić bardziej miękka. Mała ma 2,2kg. Też nie będzie duża.@majacyr jaki śliczny [emoji7] dużo zdrówka, kochana. Niedługo pewnie do domku
@mazy znam takie przypadki z autopsji niestety... to już nie tylko materializm, ale i skrajny egoizm... nic, tylko starać się unikać, żeby być spokojniejszym i zdrowszym człowiekiem. To, że cała rodzina tak robi, nie znaczy, że przecież wszyscy muszą, prawda?
A my dzisiaj po wizycie... Ale strasznie mi się zachciało spać, jak wyszłam, więc ucięłam sobie dłuższą drzemkę Jaś waży 2500 i raczej faktycznie kolosem to on nie będzie, do terminu może dobić do 3kg, ale mało dzieci się w terminie rodzi... Badał szyjkę - jakie to wstrętne uczucie! Kazał całą ciążę unikać zbliżeń, więc chyba się skurczyłam i trochę bolało... Poza tym, sprawdzał ułożenie główki, więc wydaje mi się, bo nie powiedział, że rozwarcie na palec na pewno jest. Normalnie przez chwilę myślałam, że mnie rozerwie [emoji45] a szyjka miękka, mówi że 2 tyg mogę pochodzić, ale to przecież Jasia decyzja, kiedy wyjdzie, więc on czeka na wieści od nas... także chyba będę w terminie.
Na szczęście będę miała jeszcze jedną wizytę za 2 tygodnie, ta nie była ostatnia