reklama
Ja zazdroszczę dziewczynom, że mają to już za sobą [emoji3] umówiłam się z córką, że w najbliższy piątek ma wychodzić [emoji3]Ja jakos spokojnie przyjmuje informacje o kolejnych porodach, ale mąż już drugie pranie zrobił, wyprał również fotelik, aktualnie skręca łóżeczko
Pauliska757
Fanka BB :)
Wchodze, patrze, a tu dwie kolejne mamuśki rozpakowane w ten piękny dzień.
Gratulacje @ONAONAONA i @Dita_333 Dużo zdrówka!
Przez to wszystko zdałam sobie sprawe że ja nie mam nic przygotowane.. Od jutra zaczynam kompletować torbe do szpitala. A dziś świętuje rocznicę ślubu
Ciekawe czy jeszcze dziś będzie jakaś świeżo upieczona mamuśka
Gratulacje @ONAONAONA i @Dita_333 Dużo zdrówka!
Przez to wszystko zdałam sobie sprawe że ja nie mam nic przygotowane.. Od jutra zaczynam kompletować torbe do szpitala. A dziś świętuje rocznicę ślubu
Ciekawe czy jeszcze dziś będzie jakaś świeżo upieczona mamuśka
the_flower
Wow Dziewczyny co się tu dzieje
Edytka, Karolina GRATULACJE
Ja od 22 do 3 nad ranem miałam jakieś skurcze, ale wszystko ucichlo. Teraz brzuch jak kamień i lekki ból krzyża.
Miłego słonecznego dnia
Ja od 22 do 3 nad ranem miałam jakieś skurcze, ale wszystko ucichlo. Teraz brzuch jak kamień i lekki ból krzyża.
Miłego słonecznego dnia
Może będziesz następna [emoji3] ciąża już chyba donoszona, tak?Wow Dziewczyny co się tu dzieje
Miłego słonecznego dnia
mayfly
Woooooooow! Dziewczyny, szybko lecicie!! Nie nadrobię Was słowo w słowo, ale starałam się przeczytać przynajmniej co u dziewczyn, które urodziły, a tu patrz, taki zonk z rana
@Ewela2805 GRATULUJĘ cudownej Majeczki <3 pewnie wpatrzona i zakochana na zabój już za Tobą najgorsze
@Dita_333 @ONAONAONA GRATULACJE!!!! super, że już macie za sobą! a było tyle stresu, czy nie przenosicie swoich bobasów Jak się czujecie?
@majacyr czy Mateuszek już sam sysa? Jak po cesarce?
@springflower kiedy wychodzicie? Jak maleństwo??
Przegapiłam chyba dwie mamy, które urodziły? Jakoś tak z wiadomości mi się rachuba nie zgadzała
Niesamowite, jak to już blisko, żebyśmy wszystkie tuliły swoje maleństwa
Ja chyba też poproszę o dostęp na prywatny, jeśli można, bo widzę, że teraz tam będą ochy i achy
@Ewela2805 GRATULUJĘ cudownej Majeczki <3 pewnie wpatrzona i zakochana na zabój już za Tobą najgorsze
@Dita_333 @ONAONAONA GRATULACJE!!!! super, że już macie za sobą! a było tyle stresu, czy nie przenosicie swoich bobasów Jak się czujecie?
@majacyr czy Mateuszek już sam sysa? Jak po cesarce?
@springflower kiedy wychodzicie? Jak maleństwo??
Przegapiłam chyba dwie mamy, które urodziły? Jakoś tak z wiadomości mi się rachuba nie zgadzała
Niesamowite, jak to już blisko, żebyśmy wszystkie tuliły swoje maleństwa
Ja chyba też poproszę o dostęp na prywatny, jeśli można, bo widzę, że teraz tam będą ochy i achy
urs
Tez mam na 27 listopada. Jestem obecnie kompletnie nic nie przygotowana. Nawet torby do szpitala jeszcze nie kupilam. Jak juz kolejna z nas sie rozpakawala to stwierdzilam, ze ostro biore sie do roboty. Wiem, ze dzisiaj niedziela ale wlasnie puscilam pierwsze pranie,heheheh Pozdrawiam
U mnie też oficjalny termin na 27/11 i teraz będę cały czas przeklinać, że pralka w naprawie i nie mogę spakować torby do szpitala, ani uprać ubranek
To wszystko jest dla mnie jakimś kosmosem, ale widzę, że trzeba będzie się przyzwyczaić, bo ja wprawdzie będę mieć poród wywoływany, ale na pewno kilkanaście bobasów pojawi się na tym świecie wcześniej [emoji12]
Tyna_88
Mi brakuje paru rzeczy do torby, czekam też na paczkę z pościelą do kołyski, butelką i smoczkami. Pranie zrobione, więc nie jest tak źle mam nadzieję, że zdążymy powodzeniaTez mam na 27 listopada. Jestem obecnie kompletnie nic nie przygotowana. Nawet torby do szpitala jeszcze nie kupilam. Jak juz kolejna z nas sie rozpakawala to stwierdzilam, ze ostro biore sie do roboty. Wiem, ze dzisiaj niedziela ale wlasnie puscilam pierwsze pranie,heheheh Pozdrawiam
One chyba są już takie duże, że czujemy to jeszcze bardziej mnie wczoraj pierwszy raz bolał brzuch od tych wygibasów. Naciągała mi macicę z dwóch stron jednocześnie, rozciągała się widocznieMi zostało już niewiele prasowania tylko, jak przyjadą koszule i reszta rzeczy to wstawiam ostatnie pranie [emoji4] czekam jeszcze tylko na wózek, ciekawe kiedy będzie [emoji848]
Moje dzieciątko ostatnio się mocno rozpycha, albo poprostu przybrał znowu na masie i jeszcze bardziej odczuwam jego ruchy [emoji4]
the_flower
Może będziesz następna [emoji3] ciąża już chyba donoszona, tak?
Donoszona będzie jutro ale jakoś dziwnie się czuję, kłopoty żołądkowe, uderzenia gorąca na zmianę z dreszczami, ale nie wiem co o tym myśleć. To raczej nie są oznaki porodu.
reklama
@Dita_333 moja siostra cała ciaze mówiła do brzucha Jasiek. Urodził się prawie 5 kg klocek, spojrzeli na niego z mezem i jednogłośnie stwierdzili, ze to Maciek Twoje dziecko nie ma imienia wypisanego na twarzy?
Mi pasuje Kubuś, Jakub... ale przeszkadza mi, że u nas blisko jeden taki łobuz mieszka, bezpańskie dziecko, którym rodzice sie sie interesują [emoji53]i się waham [emoji20]
Moze jak grzebala to tylko sprawdzala czy wszystko wyszlo. Dziewczyny pisaly ze po nacieciu jak sa zakladane szwy, to one potrafia ciagnac dosc nieprzyjemnie. Zobaczysz jak pojdziesz pod prysznic. Wymacasz sobie Brzunio mocno znalal ??
Pamietam z mojego pierwszego porodu, ze tez mialam takie wrazenie jakbym podsypiala, albo nie do konca byla swiadoma tego co wlasnie sie dzieje wokolo
@ONAONAONA a jak z Twoim brzuszkiem ?? Jak wody odeszly to poczulas jakby balona przebili i zeszlo z ciebie tyle ze ho ho ?? Mialas tych wod w koncu wiecej niz standartowi
Kapalam się ale nie macalam[emoji28] nie bolało, siusiu tez zaliczone dwa razy bez bólu i problemu...ale na bank mi szyła coś na dole, bo za długo to trwało [emoji848]
Brzuch mam wg mnie duży [emoji53] Sama skóra ale jest [emoji20]z pierwszym chyba byłam zgrabniejsza po... za to rozstępu żadnego [emoji5]
oooo jacie! gratulacje! <3 A myslalam, ze bedziemy rodzic w podobnym terminie, skoro ja termin na 06.11, a cesarka zaplanowana na 05.11
Duzy chłopczyk! Cieszcie się sobą I może mi też wywrózysz kiedy urodze, bo jak przeczytałam Twój postt to mówie do męża: ,,,jaaaaaacie, kolejna z forum jest już z bobaskiem, a miała termin podobny do mojego! Jaaaa teeeeeż juuuuuuż chcęęęę"
Jutro mam ściagany pessar, nie w czwartek I w sumie mogłabym już rodzić, haha
Chociaz umawiałam się z córką na środę - tą lub następną Bo od wtorku będę mieć ciążę donoszoną, a i ja i mąż urodzilismy się w środę, więc środa to taki fajny dzień
To życzę porodu na środę [emoji5] moze sie zgadzać z Sarą [emoji5][emoji16]
Czyzby coś sie działo ?[emoji848]Wow Dziewczyny co się tu dzieje
Miłego słonecznego dnia
Ja nie wiem czy budzić mojego spiocha.. raz go przebrałam bo sie pytają czy mama przebierała, to nawet jakoś nie protestował.. poszłam sie kapać bo nie była teściowa akurat ze szwagierka i jak wrocilam dalej spał [emoji86] nawet jak sie obudził to sobie pooglądał tu i tam i dalej spi,, Boże, takiego dzieciaka nie miałam [emoji33]ale nie zapraszam... ale budzić go i przystawiać? Czy na śpiocha? I tak jakby jedna chętniej ssie... druga nie za bardzo...to samo było ze starszym [emoji53] ta druga pierś ma chyba mniejszy sutek, nie wiem [emoji53] boje sie powtórki z historii....