Weronikakrz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@MangoWawa
Mówiłaś że znasz ten sznurek co mi dali ? Propess 10mg ? Nie wiesz jak przyspieszyć działanie jego? Jak chodzę to chyba mocniejsze mam skurcze, zaraz spróbuje pochodzić tylko ktg odłączą bo leżę od wczoraj 16nastej z tym i mam ciężką szyjke mówi położna, ledwo co drgneła i tylko czubek palca może włożyć, no szok.... I czekamy do 12nastej żeby znowu sprawdzić ją i wtedy zobaczymy co dalej, a chce jakoś to przyspieszyć.....
Boże czemu to zawsze ja muszę mieć jakieś dziwne akcje... no szok. Zawsze to działa a nie mnie nie. Szokm
@MangoWawa
Mówiłaś że znasz ten sznurek co mi dali ? Propess 10mg ? Nie wiesz jak przyspieszyć działanie jego? Jak chodzę to chyba mocniejsze mam skurcze, zaraz spróbuje pochodzić tylko ktg odłączą bo leżę od wczoraj 16nastej z tym i mam ciężką szyjke mówi położna, ledwo co drgneła i tylko czubek palca może włożyć, no szok.... I czekamy do 12nastej żeby znowu sprawdzić ją i wtedy zobaczymy co dalej, a chce jakoś to przyspieszyć.....
Boże czemu to zawsze ja muszę mieć jakieś dziwne akcje... no szok. Zawsze to działa a nie mnie nie. Szokm
23.10 jest pelnia a wtedy podobno najwięcej dzieci się rodzi... No ale to jeszcze 10 dni
@Ewela2805 chodzenie może troszkę pomoże, ale ten lek? chyba sam uwalnia stopniowo jakieś środki i raczej na to wpływu mieć nie będziesz. Na pewno już krócej niż dluzej trzymam kciuki!
23.10 jest pelnia a wtedy podobno najwięcej dzieci się rodzi... No ale to jeszcze 10 dni
@Ewela2805 chodzenie może troszkę pomoże, ale ten lek? chyba sam uwalnia stopniowo jakieś środki i raczej na to wpływu mieć nie będziesz. Na pewno już krócej niż dluzej trzymam kciuki!
Wiesz jak to jest, im bardziej chcesz tym dłużej czekasz. Musisz jakoś uwieść męża swego, może masz jakieś swoje sposoby na rozgrzanie atmosfery i chłop zapomni o tej główce [emoji16][emoji16][emoji16]
My odliczamy- jeszcze 10 dni i będzie można spróbować seksu, po takim czasie będę jak dziewica heheheW poprzednich ciążach nie puchlam, teraz mi to troszkę doskwiera, ale wiem, że są kobiety, które mają gorzej.
Dziś dzwonił do mnie dyrektor, że będę na bilbordach jako kampania reklamowa naszego sklepu i czy wyrażam zgodę hehe mi to nie przeszkadza, w końcu z firmą należy się utożsamiać [emoji4]
Opryszczka mi wylazła, na szczęście malutka. Muszę ją wyleczyć, bo w poniedziałek dentysta a z opryszczką nic mi nie zrobi.
Wiesz jak to jest, im bardziej chcesz tym dłużej czekasz. Musisz jakoś uwieść męża swego, może masz jakieś swoje sposoby na rozgrzanie atmosfery i chłop zapomni o tej główce [emoji16][emoji16][emoji16]
My odliczamy- jeszcze 10 dni i będzie można spróbować seksu, po takim czasie będę jak dziewica heheheW poprzednich ciążach nie puchlam, teraz mi to troszkę doskwiera, ale wiem, że są kobiety, które mają gorzej.
Dziś dzwonił do mnie dyrektor, że będę na bilbordach jako kampania reklamowa naszego sklepu i czy wyrażam zgodę hehe mi to nie przeszkadza, w końcu z firmą należy się utożsamiać [emoji4]
Opryszczka mi wylazła, na szczęście malutka. Muszę ją wyleczyć, bo w poniedziałek dentysta a z opryszczką nic mi nie zrobi.
Od wody robią się obrzęki?Dzien dobry dziewczyny
Wczoraj wieczorem też się nie odzywałam, bo byłam na wizycie u mojej ginki i się dowiedziałam, że to już ostatnia wizyta :O Powiedziała, że jak mam mieć robione ktg w tym szpitalu i mam wyznaczony termin cc to jak się nic nie będzie działo to nie muszę już przychodzić i że widzimy się po porodzie.
Moje dziecko dalej uparte, ani nie chciała pokazać twarzy ani znowu płci... Jak powiedziałam, że ostatnie potwierdzenie płci miałam w 21tc to naprawdę długo próbowała coś zaobserwować i nic... Także jeszcze może się okazac, że zamiast córki będzie syn i będzie chodził w różowych ciuszkach
Ogólnie Mała waży 2750g, przepływy i łożysko ok, tylko mało już wód płodowych, ale ponoć teraz to już normalne, że jest ich mniej. Kazała tylko dużo pić.
A jak będę piła więcej to porobią mi się obrzęki :O Co prawda, na razie nie mam jakiś duzych, ale czuje się jak balonik, a jutro mamy sesję ciązową (miałam mieć za tydzien, ale w zwiazku z tym, ze w poniedzialek ściągają mi pessar to przełozyłam na jutro). I boje się, że na tej sesji wyjdę jak jeden wielki słonik
Ooo 23.10 to ładna data, mogłabym wtedy zacząć rodzić
Z chęcią zobaczyłabym te bilbordy reklamowe
Ooooo...to ty sławna będziesz [emoji106][emoji16] tez chce zobaczyć te billboardy!!! [emoji8]
Od wody robią się obrzęki?
A ja piję jak smok [emoji28] to ciekawe czy na porodówce będziesz mieć zaskoczenie [emoji85] oby nie! [emoji85][emoji23]
Życzę udanej sesji [emoji847]i czekam na jakas fotkę [emoji106][emoji5]
@MangoWawa