anet88
Fanka BB :)
@Mama Zuzi i Antosia mam już wszystko poustawiane. Z nudów chodzę, przestawiam, sprzątam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewela spokojnie, nie denerwuj się. Może malej jest dobrze w brzuszku i na przekór wszystkim nie chce jeszcze wychodzić. Dużo sil i cierpliwości, napewno niedlugo juz wszystko bedzie za Toba i bedziesz przytulac Malutką@MangoWawa
Mówiłaś że znasz ten sznurek co mi dali ? Propess 10mg ? Nie wiesz jak przyspieszyć działanie jego? Jak chodzę to chyba mocniejsze mam skurcze, zaraz spróbuje pochodzić tylko ktg odłączą bo leżę od wczoraj 16nastej z tym i mam ciężką szyjke mówi położna, ledwo co drgneła i tylko czubek palca może włożyć, no szok.... I czekamy do 12nastej żeby znowu sprawdzić ją i wtedy zobaczymy co dalej, a chce jakoś to przyspieszyć.....
Boże czemu to zawsze ja muszę mieć jakieś dziwne akcje... no szok. Zawsze to działa a nie mnie nie. Szokm
Ja wiem tylko że i tak coś dzisiaj wymyślą bo już mi dali ten lek także czy tak czy tak to dziś urodze, a cesarke nie chce.. więc wolalabym żeby moje ciało samo już zaczęło pracę...Ewela spokojnie, nie denerwuj się. Może malej jest dobrze w brzuszku i na przekór wszystkim nie chce jeszcze wychodzić. Dużo sil i cierpliwości, napewno niedlugo juz wszystko bedzie za Toba i bedziesz przytulac Malutką
[emoji23][emoji23][emoji23]
Dita, weź powiedz ze mnie dziś weźmie [emoji23] weź mi wywroz że wody odejdą [emoji23] byle nie na zakupach [emoji85][emoji23]
Wiesz jak to jest, im bardziej chcesz tym dłużej czekasz. Musisz jakoś uwieść męża swego, może masz jakieś swoje sposoby na rozgrzanie atmosfery i chłop zapomni o tej główce [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
Dita, weź powiedz ze mnie dziś weźmie [emoji23] weź mi wywroz że wody odejdą [emoji23] byle nie na zakupach [emoji85][emoji23]
W poprzednich ciążach nie puchlam, teraz mi to troszkę doskwiera, ale wiem, że są kobiety, które mają gorzej.Haha to sobie poczekasz [emoji23][emoji85][emoji23]
Witamy z powrotem [emoji5][emoji106]
A jak zaczniesz rodzic wcześniej to masz jak jechać do szpitala czy wzywasz karetkę? Synek pod opiekę?
A musiałam o tobie od paru dni i wczoraj tak jakoś napisałam na forum Haha [emoji23]
Ja w przyszły czwartek donoszona ciąża [emoji5]ale będę sie jeszcze kulać pewnie [emoji848][emoji85]
Mowilam, ze czarownica jestem [emoji23]
Trzymam kciuki, żebyś urodziła wcześniej i nie musiała leżeć na patologii... tez bym chciała tego uniknąć [emoji18]
Ojej, to ładnie spuchlaś[emoji53] w dwóch poprzednich tez? Czy tylko w tej? Współczuję bardzo [emoji53][emoji853]
Ja nie mam nic rozłożonego. Ani łóżeczka, ani wózka [emoji23]niby na weekend łóżeczko maz będzie rozkładał [emoji85]
Ja spie jak zabita, z przerwami na silu. W miłosnym uścisku z poduszką[emoji23][emoji85]