reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
No to ja tez sie witam w ten pienky i sloneczny poranek. Jak u wiekszosci z was noc tez nie przespana. To pic mi sie chcialo, to siusiu, to nie moglam znalesc pozycji, to gralam na telefonie... to znowu siusiu. I tak do 4 rano;). Dzisiaj jak obejrzalam sie w lustrze to sie przestraszylam. Nogi napuchniete, rece i twarz tak samo. Wygladam jak paczek, a jutro mamy zjazd rodzinny.Impreza na calego i chyba pojde w kapciach bo tylko w te buty sie zmieszcze:-D. Bede unikac kazdego z aparatem,hehehe
Pozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia;);)

@MangoWawa
Mówiłaś że znasz ten sznurek co mi dali ? Propess 10mg ? Nie wiesz jak przyspieszyć działanie jego? Jak chodzę to chyba mocniejsze mam skurcze, zaraz spróbuje pochodzić tylko ktg odłączą bo leżę od wczoraj 16nastej z tym i mam ciężką szyjke mówi położna, ledwo co drgneła i tylko czubek palca może włożyć, no szok.... I czekamy do 12nastej żeby znowu sprawdzić ją i wtedy zobaczymy co dalej, a chce jakoś to przyspieszyć.....

Boże czemu to zawsze ja muszę mieć jakieś dziwne akcje... no szok. Zawsze to działa a nie mnie nie. Szokm

@MangoWawa
Mówiłaś że znasz ten sznurek co mi dali ? Propess 10mg ? Nie wiesz jak przyspieszyć działanie jego? Jak chodzę to chyba mocniejsze mam skurcze, zaraz spróbuje pochodzić tylko ktg odłączą bo leżę od wczoraj 16nastej z tym i mam ciężką szyjke mówi położna, ledwo co drgneła i tylko czubek palca może włożyć, no szok.... I czekamy do 12nastej żeby znowu sprawdzić ją i wtedy zobaczymy co dalej, a chce jakoś to przyspieszyć.....

Boże czemu to zawsze ja muszę mieć jakieś dziwne akcje... no szok. Zawsze to działa a nie mnie nie. Szokm
Ewela spokojnie, nie denerwuj się. Może malej jest dobrze w brzuszku i na przekór wszystkim nie chce jeszcze wychodzić. Dużo sil i cierpliwości, napewno niedlugo juz wszystko bedzie za Toba i bedziesz przytulac Malutką :)

Ewela spokojnie, nie denerwuj się. Może malej jest dobrze w brzuszku i na przekór wszystkim nie chce jeszcze wychodzić. Dużo sil i cierpliwości, napewno niedlugo juz wszystko bedzie za Toba i bedziesz przytulac Malutką :)
Ja wiem tylko że i tak coś dzisiaj wymyślą bo już mi dali ten lek także czy tak czy tak to dziś urodze, a cesarke nie chce.. więc wolalabym żeby moje ciało samo już zaczęło pracę...

[emoji23][emoji23][emoji23]
Dita, weź powiedz ze mnie dziś weźmie [emoji23] weź mi wywroz że wody odejdą [emoji23] byle nie na zakupach [emoji85][emoji23]

Haha gdybym to ja wiedziała [emoji23] to wszystkim nam bym wywróżyła daty [emoji85][emoji23] tobie wywróżyłam wcześniejszy, to i tak dobrze [emoji16] sobie nic nie potrafię wywróżyć [emoji86]

Dzisiaj robiłam ostatnie badania, w tym ten Hbs czy jak tam i muszę mieć chyba oryginał do szpitala? Wtedy będę musiała jechać po wyniki, bo normalnie przez neta sprawdzam i drukuję, a odbieram przy okazji [emoji848]
Pózniej skończyłam do biedy po słodziaka, przy okazji małe zakupy za 60zl [emoji28] oczywiście nikt mnie nie puścił mimo, że stałam w kasie z pierwszeństwem kolejki i miałam niedużo zakupów [emoji18] a w dodatku pierwszy raz zapomniałam PINu do karty [emoji33] na szczęście za drugim razem sobie przypomniałam [emoji28]
Teraz wypadałoby poodkurzać i umyć podłogi i zrobić obiad... ale z młodym na stanie będzie ciężko [emoji848] dobrze, że w poniedziałek do zerowki idzie Haha [emoji16] wyrodna matka ze mnie [emoji16][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]
Dita, weź powiedz ze mnie dziś weźmie [emoji23] weź mi wywroz że wody odejdą [emoji23] byle nie na zakupach [emoji85][emoji23]
Wiesz jak to jest, im bardziej chcesz tym dłużej czekasz. Musisz jakoś uwieść męża swego, może masz jakieś swoje sposoby na rozgrzanie atmosfery i chłop zapomni o tej główce [emoji16][emoji16][emoji16]
My odliczamy- jeszcze 10 dni i będzie można spróbować seksu, po takim czasie będę jak dziewica hehehe
Haha to sobie poczekasz [emoji23][emoji85][emoji23]

Witamy z powrotem [emoji5][emoji106]
A jak zaczniesz rodzic wcześniej to masz jak jechać do szpitala czy wzywasz karetkę? Synek pod opiekę?
A musiałam o tobie od paru dni i wczoraj tak jakoś napisałam na forum Haha [emoji23]

Ja w przyszły czwartek donoszona ciąża [emoji5]ale będę sie jeszcze kulać pewnie [emoji848][emoji85]

Mowilam, ze czarownica jestem [emoji23]
Trzymam kciuki, żebyś urodziła wcześniej i nie musiała leżeć na patologii... tez bym chciała tego uniknąć [emoji18]

Ojej, to ładnie spuchlaś[emoji53] w dwóch poprzednich tez? Czy tylko w tej? Współczuję bardzo [emoji53][emoji853]
Ja nie mam nic rozłożonego. Ani łóżeczka, ani wózka [emoji23]niby na weekend łóżeczko maz będzie rozkładał [emoji85]

Ja spie jak zabita, z przerwami na silu. W miłosnym uścisku z poduszką[emoji23][emoji85]
W poprzednich ciążach nie puchlam, teraz mi to troszkę doskwiera, ale wiem, że są kobiety, które mają gorzej.

Dziś dzwonił do mnie dyrektor, że będę na bilbordach jako kampania reklamowa naszego sklepu i czy wyrażam zgodę hehe mi to nie przeszkadza, w końcu z firmą należy się utożsamiać [emoji4]

Opryszczka mi wylazła, na szczęście malutka. Muszę ją wyleczyć, bo w poniedziałek dentysta a z opryszczką nic mi nie zrobi.

reklama
@Ewela2805 Jak czujesz, że przy chodzeniu masz większe skurcze to może spaceruj i jakieś schody znajdź ;) Trzymam kciuki!

A ja dla odmiany dzisiaj spałam do 9:30 :O Aż sama się dziwię.

Wszystkim dziewczynom chcącym urodzić życzę porodu :D
Ja to sobie jeszcze poczekam :p

@Mama Zuzi i Antosia u nas już mebelki stoją i się wietrzą, teraz jest etap prania i prasowania :)

I podrzucam Wam fajny artykuł o składzie mlek modyfikowanych. Link do: Jak wybrać najlepsze mleko modyfikowane? - porównanie składu mlek modyfikowanych | Mama i Tata w Trójmieście

Do góry