reklama
Weronika00
Fanka BB :)
Dzień dobry! Jejku, śniło mi się, że już urodziłam... i miałam Wam właśnie pisać, że wyprzedziłyśmy Ewelę i jesteśmy już razem na świecie Poród szybki, kilka partych i już się mała wykluła, a ja zemdlałam, więc reszty porodu nie pamiętałam haha potem Mała jeszcze została w szpitalu, a my biegaliśmy po sklepach (które też w budynku szpitala były) i kupowaliśmy drobne rzeczy, których jeszcze nie mamy
Piękny sen
Miłego poniedziałku!
Piękny sen
Miłego poniedziałku!
Weronikakrz
Ja od 3 nie śpię bezsenność mnie dopadła pogoda u nas dopisuje aż inaczej się żyje do końca tygodnia ma być ponad 20 stopni
Na szczęście skurcze oduscily zamówiłam sobie tort na urodziny mąż się śmiał czy czasem nie urodze przed 18 października wolałabym nie moja wymarzona data to 29 października zobaczymy czy córcia posłucha
A 20 października jeszxze baby shower u koleżanki ma termin miesiąc po mnie
Na szczęście skurcze oduscily zamówiłam sobie tort na urodziny mąż się śmiał czy czasem nie urodze przed 18 października wolałabym nie moja wymarzona data to 29 października zobaczymy czy córcia posłucha
A 20 października jeszxze baby shower u koleżanki ma termin miesiąc po mnie
Mama Zuzi i Antosia
Cześć dziewczyny[emoji6]
Któraś z Was w tym tygodniu rodzi? [emoji16][emoji16][emoji16]
@Szara20 jak się czujesz po odstawieniu luteiny?
@Igorowelove jak u Ciebie, nic się nie dzieje?
Jesteście pierwsze na liście z najbliższym terminem [emoji16][emoji16][emoji16]
Ktoś wreszcie musi dołączyć do @springflower, tylko ktoś kto już jest bezpieczny [emoji16]
Wszystkiego najlepszego z poniedziałku[emoji8]
Ktoś wreszcie musi dołączyć do @springflower, tylko ktoś kto już jest bezpieczny [emoji16]
Igorowelove
Moderatorka
Chciałabym! Od jutra ciąża donoszona, ale nic się nie dzieje [emoji14] oprócz tego, że już któraś noc z kolei śni mi się, że wody mi odeszły [emoji23] może wkoncu sobie wyśnie? jutro wizytę mamCześć dziewczyny[emoji6]
Dzień dobry! [emoji4] zaczynamy kolejny tydzień razem. Aplikacja pokazuje że zostały 44 dni do porodu a przecież przed chwilka było 200 coś. Jak to możliwe?[emoji28] niestety nocki mam coraz gorsze i w ogóle nie mogę znaleźć miejsca, jak śpię 2 godziny w ciągu to jest super! Wczoraj zrobiłam porządki w garderobie i łazience i miałam w planie spakować torbę. Zniesiona ze strychu nadal czeka - wszystko poukładane czeka obok torby - wystarczy wlozyc - ale jakoś się zablokowałam. Pomyślałam że jak już ją spakuje to za chwilę serio pojade rodzić [emoji54] no ale muszę się ogarnąć! I torbę koniecznie też![emoji4] miłego dnia [emoji9] kto dziś ma wizytę?
azamamew
Witam się i ja po ciężkiej nocy. Nie mogłam sobie znaleźć miejsca, tak strasznie mnie piecze między biustem a brzuchem, ale to tak wewnątrz ciała. Do tego jak chodzę no to spojenie coraz gorzej boli. Z jednej strony skończyłam 36 tc jutro odbieram wynik gbs i jeśli młodsza jest tak samo duża jak starsza w tym momencie to mogę ją rodzić. Boje się, że jak dłużej posiedzi to będzie duża. Z drugiej strony jak poczekam jeszcze tydzień to nie będzie marudzenia o wczesniaku. Zaczynam się już bardzo denerwować porodem, w sensie bólem
Dzidzi bobo
Hej
Ja w te noc akurat sie wyspalam ale poprzednie byly katastofa. Dzisiaj mialam badanke krwi mialam isc tak okolo 9.30 ale ze wstalam o 7 syna do szkoly naszykowalam to mi sie spac odechcialo i poszlam wczesniej. Jutro mam uzg raczej ostatnie przed porodem jak by wszystko szlo w do rym kierunku.
@@azamamew ja w pierwszej ciazy tez sie balam i teraz tez sie stresuje jak to bedzie czy szybko latwo czy wolno o bolaco kiedy wody odejda czy karetka po mnie przyjedzie czy 2 dni wczesniej do szpitala pojechac... ale tak naprawde jak sie juz zaczyna cos dziac w sensie porod to juz o niczym nie myslisz i strach mija. [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja w te noc akurat sie wyspalam ale poprzednie byly katastofa. Dzisiaj mialam badanke krwi mialam isc tak okolo 9.30 ale ze wstalam o 7 syna do szkoly naszykowalam to mi sie spac odechcialo i poszlam wczesniej. Jutro mam uzg raczej ostatnie przed porodem jak by wszystko szlo w do rym kierunku.
@@azamamew ja w pierwszej ciazy tez sie balam i teraz tez sie stresuje jak to bedzie czy szybko latwo czy wolno o bolaco kiedy wody odejda czy karetka po mnie przyjedzie czy 2 dni wczesniej do szpitala pojechac... ale tak naprawde jak sie juz zaczyna cos dziac w sensie porod to juz o niczym nie myslisz i strach mija. [emoji4][emoji4][emoji4]
the_flower
Dzień dobry! [emoji4] zaczynamy kolejny tydzień razem. Aplikacja pokazuje że zostały 44 dni do porodu a przecież przed chwilka było 200 coś. Jak to możliwe?[emoji28] niestety nocki mam coraz gorsze i w ogóle nie mogę znaleźć miejsca, jak śpię 2 godziny w ciągu to jest super! Wczoraj zrobiłam porządki w garderobie i łazience i miałam w planie spakować torbę. Zniesiona ze strychu nadal czeka - wszystko poukładane czeka obok torby - wystarczy wlozyc - ale jakoś się zablokowałam. Pomyślałam że jak już ją spakuje to za chwilę serio pojade rodzić [emoji54] no ale muszę się ogarnąć! I torbę koniecznie też![emoji4] miłego dnia [emoji9] kto dziś ma wizytę?
Ola ja mam dzisiaj wizytę, zobaczymy co słychać u Małej.
Ja torbę spakowałam tydzień temu, ale jeszcze na porodowke się nie wybieram
Dwa tygodnie mogę jeszcze poczekać
Miłego dnia Dziewczyny
reklama
Mama Zuzi i Antosia
Oj jest mnóstwo niewiadomych. I szczerze nawet ja-wieloródka nie wiem czego się spodziewać[emoji16] bólu na pewno hehehe bo boleć musi.
Mam ogromną nadzieję, że trafię na cudowną położną [emoji16]
Dziś z dziećmi i moją mamą ustaliliśmy, że któryś piątek rano wyprawiam dzieci do szkoły i jadę rodzić, ze szpitala wychodzę w poniedziałek hehehe
Mam ogromną nadzieję, że trafię na cudowną położną [emoji16]
Dziś z dziećmi i moją mamą ustaliliśmy, że któryś piątek rano wyprawiam dzieci do szkoły i jadę rodzić, ze szpitala wychodzę w poniedziałek hehehe