@Dita_333 zapewne tak jak piszesz zaczyna odłazić czop. Każda kobieta może mieć inny, w sensie zabarwienia. Ja mam bardziej wchodzący w kolor żółty i też co jakiś czas wyłazi kawałeczek glutka. Najbardziej mi dokucza ból GRAŻYNY, jest to bardzo niemiłe uczucie. W środę wizyta i już nie mogę się doczekać.
Zauważyłam też, pochwa jest bardziej miękka i pulchna, jakby nie było 3 razy dziennie wkładam tam palucha...
Mnie jeszcze wczoraj krocze bolało tak, że już myślałam, że zaczynają sie boleści do końca ciazy, które bedą musiała znosić.. [emoji53] ale dzisiaj jak ręka odjął [emoji33]
Nic mnie nie boli, w ogóle... nie wiem, może zestresowalam sie chorobą dziecka [emoji55] ma gorączkę, czerwone gardło i katar, na razie nieduży. Stawiam na grypę albo zapalenie gardła. Coś w tym stylu... jutro do lekarza [emoji53] dawno nie chorował... chyba w zimie [emoji17]
Nie wiem czy Maleńka mi się nie obróciła dupką w dół. Zawsze czułam czkawkę w dole brzucha, a nawet niżej, a od wczoraj czuję prawie pod cyckami, na samej górze brzucha.
Ja czuje czkawkę koło pępka, czasem nawet wyżej a główkę ma na dole, bardzo nisko [emoji5] one już są duże, te nasze bobasy, główka i plecki trochę miejsca zajmują. No i nie leżą na wprost tylko w pozycji embrionalnej [emoji106]