FiLi88
Fanka BB :)
Hmm a tutaj chyba nie robią tego badania GBS, nic mi położna nie mówiła..
@ONAONAONA, jak jest u Ciebie? Będziesz robić prywatnie?
Zgadza sie, nie robia GBS tutaj. Ja po rozmowie z polozna doszlam do wniosku, ze nie bede robila tego badania. Ale zorientowalam sie jak to wyglada, wiec jak cos to jest kilka stron na ktorych zamawiasz zestaw, oplacasz przychodzi poczta, pobierasz wymaz i odsylasz. Wynik najczesciej na maila wysylaja.
@Dusia94 @kasia98 doskonale Was rozumiem, u mnie tez jakis taki nieogar z nastrojem. Ogolnie jest wszystko ok, ale czuje sie juz lekko zmeczona tym stanem blogoslawionym i niemoznoscia normalnego funkcjonowania. Z jednej strony ciesze sie ze jeszcze pracuje, tak jak Kasia pisze czas leci, ale z drugiej strony przychodzi to zmeczenie i niemoc, a to tak bardzo nie drazni. Jakas taka krzykliwa sie zrobilam i malzon juz chwilami odwraca sie i wychodzi, zeby nie musiec mnie sluchac
Ale Kochane, juz nieduzo zostalo, chwila moment i nagrody beda z nami
@Dusia94 nic sie nie martw zakupami, najwazniejsze ze z Wami wszystko jest ok.
@kasia98 Twoj niepokoj i obawy sa jak najbardziej uzasadnione, kazda z nas w mniejszym lub wiekszym stopniu je odczuwa. Jak chodzisz sama, miej zawsze telefon pod reka naladowany, tak zeby w razie czego szybko reagowac, a jak poczujesz ze juz nie jestes na silach ciagnac szkoly, to odpusc. Tak zebys czula sie bezpiecznie, bo to teraz najwazniejsze. Bedzie dobrze !!