Mam dwa koce, ale leze przy oknach przez które pizdzi :/o tym samym pomyślałam ...nie żebym uważała że nie ma dobrych dusz na świecie heheh
Moneczka mam Szymona i powiem Ci że mimo to nie my wybraliśmy imienia a mama to mi się dziś podoba bardzo
@koka żartujesz . załatw jakiś gruby koc czy coś masakrs
reklama
azamamew
Fanka BB :)
azamamew zalatw Sobie zatyczki do uszu ..
swoją drogą jak ona chrapie że w drugim pokoju ci spać nie daje ? jeszcze teraz w ciąży jesteś bardziej rozdrażniona delegliwosciami to Cię to pewnie już 'rozbraja'
No niestety baardzo głośno chrapie. Zatyczki to wyjście z sytuacji, ale czasem byłam tak wkurzona, że brałam mp3 i dawałam tak głośno muzykę, aż przestałam go słyszeć i czasem trzeba było włączać prawie na full. W poprzedniej ciąży mieszkaliśmy jeszcze w kawalerce, to byłam gotowa spać w kuchni na podłodze byle tego nie słyszeć. Dlaczego nie budziłam jego by on szedł? Bo to nie takie proste i się poddawałam i szłam sama.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, pogoda jest okropna, ani siedzieć w domu ani być na dworze. Co chwile jakiś lekki deszcz. Ciekawe ile dni to potrwa i czy będzie jeszcze jakaś złota polska jesień. Obawiam się tych pierwszych spacerów w taką pogodę.
Magda.Scotland
Zaciekawiona BB
Pociesze was laski! W Szkocji od 3 dni w dzien jest 5 stopni, a w nocy 0/1 , takze o 6 rano trzeba skrobac szyby w aucie, tak szybko przeskoczylismy jesien i weszlismy w zime
Magda.Scotland
Zaciekawiona BB
A moge sie was dziewczyny zapytac jakie imiona wybralyscie?
Wiem, ze juz na pewno bylo, ale przekopac sie przez tyle stron jest dla mnie niemozliwe - w robocie jestem i az tak przeginac nie moge, zeby prawie 2 tyg strony czytac
U nas poki co chyba Leo, ale nic na 100%, jestesmy w czarnej d.....ziurze
Mi sie podoba jeszcze Filip, Kuba i Igor, no ale stary wyraza sprzeciw
Wiem, ze juz na pewno bylo, ale przekopac sie przez tyle stron jest dla mnie niemozliwe - w robocie jestem i az tak przeginac nie moge, zeby prawie 2 tyg strony czytac
Igorowelove
Moderatorka
LeonA moge sie was dziewczyny zapytac jakie imiona wybralyscie?
Koziunia
Zaangażowana w BB
Znam ten ból... Matko jedyna jakby jakaś stara parchotnia mój chrapie [emoji52]No niestety baardzo głośno chrapie. Zatyczki to wyjście z sytuacji, ale czasem byłam tak wkurzona, że brałam mp3 i dawałam tak głośno muzykę, aż przestałam go słyszeć i czasem trzeba było włączać prawie na full. W poprzedniej ciąży mieszkaliśmy jeszcze w kawalerce, to byłam gotowa spać w kuchni na podłodze byle tego nie słyszeć. Dlaczego nie budziłam jego by on szedł? Bo to nie takie proste i się poddawałam i szłam sama.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, pogoda jest okropna, ani siedzieć w domu ani być na dworze. Co chwile jakiś lekki deszcz. Ciekawe ile dni to potrwa i czy będzie jeszcze jakaś złota polska jesień. Obawiam się tych pierwszych spacerów w taką pogodę.
Już go trącam jak mnie denerwuje... Potrafi się sam obudzić z tego chrapania. Masakra na prawdę.
Człowiek przyzwyczajony że śpi w idealnej ciszy a ten nadaje [emoji23]
Maja [emoji4]A moge sie was dziewczyny zapytac jakie imiona wybralyscie?
A moge sie was dziewczyny zapytac jakie imiona wybralyscie?
Leon
reklama