Mój mąż przeszedł dziś sam siebie.
Tak mi dziś dojeżdżał, że się poryczałam na maksa.
Córki przyszły ze szkoły, położyly się ze mną i mnie przytulały.
Mati strasznie się prostował w brzuchu a potem dostał czkawki.
A ja się czuję do dupy żoną i matką.
Więcie co usłyszałam?
Że jedyne co mi wychodzi to leżenie w łóżku i że od roku czasu nie można ze mną wytrzymać!
Dobra wyżaliłam się.
Mąż do pracy pojechał, dzieci na zajęcia.
Może sobie włączę jakiś babski film.
Nawet obiadu nie jadłam tak się zdenerwowałam, aż mi niedobrze było.
Marzę o tym, żeby już był 37tc .
wyrzucil z siebie podle slowa by ci dopiec... tak to rozumuje ehh
ale niech ma swiadomosc ze slowa ktore tak rania pozostaiaja drzazge na jeszcze dlugo...niekotrzy to mysla ze mozna na ewo i prawo ranic a potem wystarczy jedno slowo ..no przepraszam a za pare dni znw to samo
NIE MA TAK!!!
w taki sposob to w kolko macieju to samo
i jeszcze teraz ... kidy spokoju potrzebujesz i nawet jesli marudzisz, sil nie masz... to wsparcia i koniec
Akurat mama moja co mogla by się nią zajac chora z zapaleniem oskrzeli lezy :/ cos musimy wymyslec.
o jejj , z checia bym pomogla i nie pisze tego dlatego ze wiem ze i tak nie moge /
moze jakas ciocia .... kolezanka...chocaz na czas kiedy Partner w pracy
Ja wlasnie skoczylam do meza do garazu....
przed wakacjami zakasalam rekwy i ogarnelismy caly garaz.. Maz mnie potem obcalowac ze mam taki organizacyjny talent
..jak w domu jest schludny tak w garazu nie ma czasu bo niby pedzi do Nas i odklada wszystko jak popadnie...to wiecie co sie potem dzieje...
i mnie normalnie...zagotowalo hehehe
dalam mu wyklad ...
stal i sluchal...ale i bronil sie hehe a j a swoje ..w koncu zeszlam z tonu ...i mowie
dobra idz wracaj do garazu bo musze ochlonac..a ON no ja tez hehehehe
i sie zasmialismy
jestem strsznie wybuchowa ostatnio i bardzo ale to bardzo staram sie ugryzc w jezyk! by po prostu przemilczec bo nie poznaje Siebie!!! i bo potem zaluje swoej reakcji a tego nie chce,
.na szczescie M jest jaki jest ale nie odzywa sie nic bym sie nie denerwowala bardziej a jakby mi takie podle slowa powiedzial to juz nie byloby ciekawie ty bardziej teraz kiedy taka xena ze Mnie hahaha
z reszta...dobrze wie i pracowalismy nad tym ze sa slowa ktore ciezko cofnac