Ja do 1 CC pakowalam sie zgodnie z lista ze srrony mojego szpitala, a tam nie bylo podzialu na SN i CC, takze chyba sie nie rozni koszuli do porodu nie bylo na liscie, u nas daja te ala papierowe choć moze dp sn niektore mamy biora swoją.Ja też planowe cc. No i w związku z tym zastanawia mnie czy w tym przypadku torba do szpitala różni się czymś od tej do porodu naturalnego? Zapytam w szpitalu jak będę się umawiała na termin, ale może Wy dziewczyny coś wiecie?
reklama
Dusia94
Fanka BB :)
Wydaje mi się ,że nie ma różnicy. Podstawowe rzeczy takie same chyba w obu przypadkach [emoji106]Ja też planowe cc. No i w związku z tym zastanawia mnie czy w tym przypadku torba do szpitala różni się czymś od tej do porodu naturalnego? Zapytam w szpitalu jak będę się umawiała na termin, ale może Wy dziewczyny coś wiecie?
Kacprysiowo
Moderatorka
Tyna nie wiem, u Nas w szpitalu mają swoje. Ja miałam tylko koszule i kapcie i ciuchy na wyjście do domu dla siebie i chłopców
majacyr
@Mama Zuzi i Antosia też mam ostatnio większy apetyt.
A pamiętam jak przez pierwsze 4 mce jadłam 1 maks 2 razy dziennie.
@ mayfly spróbuj przelać ten roztwór, bo to nieporęczne.
Ewela2805
A u mnie na odwrót.. Przez całą ciążę jadłam za dwóch i to naprawdę (do obiadu 2 duże schabowe, na kanapki tyle czekolady że taka sama warstwa na grubość co chleba i wogule [emoji23]) A teraz nie mam zbytnio apetytu.. Prócz z rana jak tylko się obudzę..@Mama Zuzi i Antosia też mam ostatnio większy apetyt.
Ewela2805
Czy może ktoś mi pomóc???? Bo ja zaraz zwariuje..... włączyłam pranie różowych ciuszkow i jedna bluzka była czerwona, i były tam jasno różowe ciuszki i mi zafarbowaly ale to tak że są tylko gdzieniegdzie plamy czerwone na nich..... Jak to naprawić?? Czy wogule się da.... ? Błagam pomóżcie bo panikuje strasznie !!!!!
Igorowelove
Moderatorka
W nocy i nad ranem jestem taka głodna, że mam wrażenie że żołądek mi do kręgosłupa przyrasta... Za dnia tak bardzo nie czuje, ale w nocy masakraCzy Wy też jesteście ciągle głodne? Ja mam ostatnio wilczy apetyt i to chyba na wszystko. Szczególnie po południ mi się załącza!!Dziś nawet w nocy obudziłam się głodna, ale napiłam się wody i jakoś zasnęłam.
Szara20
Kurcze, czy tylko ja będę mialam cc ? Bo z tego co widzę każda z Was szykuje się na sn...
Czekam aż moja córa się przewróci, bo na razie jest położona miednicowo i wtedy niestety cc... A bardzo chciałabym rodzić sn
reklama
Mama Zuzi i Antosia
Ufff nie jestem sama z tym strasznym głodem.
@Ewela2805 ciężka sprawa, nie wiem czy to czymś wywabisz.
@Ewela2805 ciężka sprawa, nie wiem czy to czymś wywabisz.