reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Czy Wy też jesteście ciągle głodne? Ja mam ostatnio wilczy apetyt i to chyba na wszystko. Szczególnie po południ mi się załącza!!Dziś nawet w nocy obudziłam się głodna, ale napiłam się wody i jakoś zasnęłam.

Ja juz od jakiegos czasu budze sie glodna w nocy. Ostatnio biszkopty mnie ratowaly, ale nie wiem na jak dlugo dadza rade zapokajac gloda. Wczesniej woda wystarczala ;)

reklama
Dzioooolchy, ja mam dzisiaj jakis slabszy dzien. I jak tak pytacie, ktora pierwsza, to ja moge i dzisiaj !! Hehehe oczywiscie zartuje, bo dopiero zaczelismy 34 tc, wiec jeszcze minimum 3, ale dzis wysiadam z tym obciaznikiem. Tez mam wrazenie ze mlody mi Grazyne od srodka atakuje i zaraz cos wyskoczy ze mnie. I chyba zaczyna sie spojenie rozlazic bo w pachwinach ciagniecie czuje. A najwygodniejsza pozycja to na czworaka z posladkami na pietach i kolana szeroko. Musze meza poprosic zeby po polke do skakania mi na stryszek wskoczyl to sobie ulze troszku na niej.

Nie wierzę w to, że tak szybko ten czas leci. Jak przeczytałam u Ciebie, że jeszcze 3 tyg do 37 to jakoś tak dziwnie ;)
FiLi88 na kiedy masz termin? Ja chyba mam podobnie.

Nie wierzę w to, że tak szybko ten czas leci. Jak przeczytałam u Ciebie, że jeszcze 3 tyg do 37 to jakoś tak dziwnie ;)
FiLi88 na kiedy masz termin? Ja chyba mam podobnie.

Termin mam na 3 listopada, wiec to juz chwila moment. Tak na prawde to 3 tygodnie i 4 dni zeby bylo “bezpiecznie” chcialabym na koniec pazdziernika sie rozpakowac, tak w okolicach 20-25go. Zobaczymy co mi z tego planu wyjdzie.

Trochę mnie to przeraża, że ciągle jestem głodna, bo wiem jak to wpłynie na mnie. Ruchu teraz też mam mało, bo brzuch boli. No nic, jakoś trzeba przetrwać jeszcze 2 miesiące.

Mi też się ostatnio głód załączył.. i to tak z grubej rury. Bo zjem obiad i niby jestem pełna i normalnie do kolacji było ok.. a teraz godzina przed kolacją- albo i wcześniej [emoji33]głodna jestem i to tak, że w brzuchu mi burczy i aż czasami żołądek czyje... nie wiem. Moze dzieci nam teraz więcej przybierają i więcej ciągną od nas? Musiałabym sprawdzić czy teraz nam kalorii więcej nie trzeba?[emoji848]

Dziewczyny A ja z innej beczki [emoji6] obchodzicie dzień chłopaka? To już niedługo a ja totalnie nie mam pomysłu co narzeczonemu kupić [emoji28]

Ja już mam prezent ;) Mój jest smakoszem niszowych piw i wiem, że jedno chciał spróbować, ale Mu się nie udało kupić - było tylko 400 butelek po 750 ml, a że mamy znajomego, który m.in. sprzedaje piwa z niszowych browarów to mi je załatwił i kupiłam - czeka w szafce na dzień chłopaka ;p

Termin mam na 3 listopada, wiec to juz chwila moment. Tak na prawde to 3 tygodnie i 4 dni zeby bylo “bezpiecznie” chcialabym na koniec pazdziernika sie rozpakowac, tak w okolicach 20-25go. Zobaczymy co mi z tego planu wyjdzie.

To ja mam na 5 listopada, a z ostatniego usg 3 listopad. Ale po ostatniej wizycie myślę, że może to być wcześniej, oby po 37 tyg ;)

reklama
Kurcze, czy tylko ja będę mialam cc ? Bo z tego co widzę każda z Was szykuje się na sn...
Ja też planowe cc. No i w związku z tym zastanawia mnie czy w tym przypadku torba do szpitala różni się czymś od tej do porodu naturalnego? Zapytam w szpitalu jak będę się umawiała na termin, ale może Wy dziewczyny coś wiecie?

Do góry