Mirakulum
Fanka BB :)
ja jedno nawet chciałam bo tak biedna płakała tyle dni i nocy ehhhHahaha ja miałam tyle pokarmu że serio cały oddział noworodków bym wykarmiła [emoji23]
mi synem siara się poNiej pokazała.z córką wcześniej a w tej ciąży to wszystko od 15 tyg w przyspieszonym tempie masakra
już dawno temu miałam sytuację że mi kropla po kropli w wannie siara spływała
w ogóle dziewczyny..macie czasem jak się młode rusza to czujecie typowe przybieranie pokarmu w piersiach ..pytam te co karmiły...np. dziscko ssie jednej a w drugiej czuję się przybieranie..od jakiegoś czasu czasem mam takie uczucie
I nie ma co się siara sugerować bo ona nie jest wyznacznikiem ilości pokarmu po a składaja się na to inne czynniki po porodzie.. jeśli chcemy karmić to się nastawny pozytywnie i działajmy a potem wyjdzie w praniu co i jak więc na razie luz blues!!!
@majacyr i wiesz co... mi dzieci od narodzin nie wisiały na piersiach ... najdłużej ssały po porodzie zaraz ...a potem spanie i znów karmienie ispanie takze były przerwy ..i karmienie na zmianę..nawał pokarmu miałam w obu przypadkach jakoś w 4 dobie.. i wszystko się tak normowalo że syna karmiłam co 3h a córkę 2h plus jakos ..w nocy się to wydłużało aż w 8tyg ich życia już mi się nie budziły na nocne karmienie
strasznie roznie bywa z tym karmieniem ..
Ostatnia edycja: