piorunem
Fanka BB :)
A jaki polecacie krem do buźki na wiatr i mróz?
Mi polecili zimowy krem do zadań specjalnych z firmy momme - co ważne nie zawiera wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki polecacie krem do buźki na wiatr i mróz?
Hej Dziewczyny,
U nas dziś pięknie słonecznie, chociaż rano podobno jakiś mega wysoki smog się przypałętał, aż zaczęłam znowu myśleć czy nie kupić oczyszczacza powietrza [emoji17] Któraś z Was go może używa?
Mój maż wczoraj kupił łóżeczko, udało się je upolować w idealnym stanie do kompletu z komoda [emoji173]️
Dzisiaj składaliśmy je, układaliśmy pierwsze rzeczy w szufladach i mój nagle spojrzał na mnie i powiedział “Ty naprawdę jesteś w ciaży” [emoji23] Miałam ubaw po pachy, zajęło mu tylko 6 miesięcy, żeby to przyswoić [emoji12]
Zobacz załącznik 895603
Piękny prezencik [emoji7]Zobacz załącznik 895825 Mój Mąż wymyślił, że zrobi mi prezent... wykupił sesję ciążową i noworodkową i uwaga, uwaga nie zamierzał mi o tym powiedzieć ...
Tylko zginęły mi 2 komplety bielizny - czarny i biały, które akurat teraz często używam z racji tego, że potrzebowałam kupić większe i nie mam ich za wiele. Szukałam dzisiaj tej bielizny i mówię Mu - jak to możliwe, że mogłam zgubić 2 komplety bielizny i to jeszcze jeden czarny, drugi biały jak nawet nie pamiętam, żebym to do prania dała, a już nawet legowisko i budę od psa sprawdziłam i nie ma...
W końcu się przyznał, że ukradł, bo trzeba zabrać na sesję - 27.09. - i co On myślał, że nie zauważę przez miesiąc, że nie mam 2 staników, a ogólnie używam chyba teraz 5ciu? Może braku majtek to bym nie zauważyła faceci
Jak już Go przycisnęłam to jeszcze okazało się, że kupił dla Małej buty, bo też Mu fotograf kazała przynieść, a ja nie zakupiłam
Mi polecili zimowy krem do zadań specjalnych z firmy momme - co ważne nie zawiera wody
Zobacz załącznik 895825 Mój Mąż wymyślił, że zrobi mi prezent... wykupił sesję ciążową i noworodkową i uwaga, uwaga nie zamierzał mi o tym powiedzieć ...
Tylko zginęły mi 2 komplety bielizny - czarny i biały, które akurat teraz często używam z racji tego, że potrzebowałam kupić większe i nie mam ich za wiele. Szukałam dzisiaj tej bielizny i mówię Mu - jak to możliwe, że mogłam zgubić 2 komplety bielizny i to jeszcze jeden czarny, drugi biały jak nawet nie pamiętam, żebym to do prania dała, a już nawet legowisko i budę od psa sprawdziłam i nie ma...
W końcu się przyznał, że ukradł, bo trzeba zabrać na sesję - 27.09. - i co On myślał, że nie zauważę przez miesiąc, że nie mam 2 staników, a ogólnie używam chyba teraz 5ciu? Może braku majtek to bym nie zauważyła faceci
Jak już Go przycisnęłam to jeszcze okazało się, że kupił dla Małej buty, bo też Mu fotograf kazała przynieść, a ja nie zakupiłam
Mam taki dylemat, i pisze tutaj a nie na wyprawce bo tutaj więcej nas chyba jest [emoji4] Problem mój polega na wózku. Szukam wózka i się nie mogę zdecydować. A raczej go znaleźć. Niedługo Oszaleje jak tak dalej pójdzie... Chciałam zamowic z HOT MOM ale nie wiem czy to dobre wózki więc nie jestem zdecydowana i zaczęłam szukać innego. Przejrzałam firmę EGG ale mi gondola taka jakaś dziwna się zdaje.. I wszystkie CYBEX'a no to tu znalazłam ale znów problem ze stelazem. Głównie chodzi mi o stelaż, bo żaden mi się nie podoba szukam właśnie w stylu tych zdjęć jeżeli któraś zna jakiś dobry wózek? Ten z Cybexa cena jest kolosalna więc szukam podobnego.. A ten z HOT MOM jak już mówiłam nie wiem czy to dobra firma więc nie jestem do niego przekonana.. Ten z Cybexa stelaż jest piękny i taki jaki bym chciała ale może jakaś inna firma robi dom i w tym stylu ??? Pomóżcie, bo ja już odchodzę od zmysłów i znaleźć nie mogę a siedzę już nad tym baaaardzo długo.
Dziękuję Wam [emoji7][emoji4][emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 895834Zobacz załącznik 895837
ja jedno nawet chciałam bo tak biedna płakała tyle dni i nocy ehhh
Ale super prezent! [emoji173]️Zobacz załącznik 895825 Mój Mąż wymyślił, że zrobi mi prezent... wykupił sesję ciążową i noworodkową i uwaga, uwaga nie zamierzał mi o tym powiedzieć ...