Humory ma. Tak naprawde zostaly mi dwa miesiace do porodu, a on sobie tak bimba I nic sobie z tego nie robi. Gdyby nie moi rodzice to nie mialabym ani na ginekologa ani na psychoterapeute I nic bym dla dziecka nie miala, bo za co? Ciagle by tylko chodzil na mecze I twierdzi, ze mamy czas... a jego siostra z zazdrosci, bo sama zajsc nie moze go tylko podpuszczq I nieraz jak gdzies bylismy I wypil zq duzo I mi sie to nie podobalo to ja bylam ta najgorsza.. wgl rozumiem, ze mam nerwice itp, ale traktuja mnie u niego w rodzinie jak gowniare... a jego rodzina do niego "pij pij po porodzie nie bedziesz mogl I kobiety wgl w ciazy sa pojebane" :') mu nawet gadali, ze ma zrobic testy na ojcostwo czy to na pewno jego.A co się dzieje? Coś ci wypomina? Czy humory ma?[emoji53]
reklama
Igorowelove
Moderatorka
U mnie 55 dniU mnie dziś już pokazuje aplikacja 77 dni do porodu... Jak ten czas leci ! Miłego dnia wszystkim mamusiom
A ja mimo to kupiłam miniaturki, nawet szczoteczkę do zębów mam taka malutka [emoji14]Ja właśnie też chciałam do szpitala te małe kosmetyki, ale patrząc na ceny przykładowo pasty do zębów, gdy ta mała kosztuje tyle co taka standardowa, no to stwierdziłam, że bezsensu
Byłam na wizycie, ktg ok, szyjka nadal twarda, długa i zamknięta, pobrał gbs i za 2 tyg następna wizyta młody mi Zaraz z brzucha wyskoczy tak szaleje, że aż boli [emoji33]
55dni do 40stego tyg?U mnie 55 dni A ja mimo to kupiłam miniaturki, nawet szczoteczkę do zębów mam taka malutka [emoji14]
Byłam na wizycie, ktg ok, szyjka nadal twarda, długa i zamknięta, pobrał gbs i za 2 tyg następna wizyta młody mi Zaraz z brzucha wyskoczy tak szaleje, że aż boli [emoji33]
Igorowelove
Moderatorka
55 dni do terminu porodu55dni do 40stego tyg?
Kelyana
Fanka BB :)
No to i za mną pierwsze pranie, upralam tetry, ręczniki i pościel.
Ja torbę spakuje jak skończę 30tc, nie chce zapeszać ale chce być gotowa w razie komplikacji.
Dla dzidziutkow tez przygotuje już powoli paczki, żeby mąż miał gotowe wszystko i w zasadzie na spokojnie przywiózł.
Ostatnie zakupy tez już za mną, zamówiłam beciki i śpiworki do fotelika i gondoli. Co ja teraz będę robić to nie wiem
Ja torbę spakuje jak skończę 30tc, nie chce zapeszać ale chce być gotowa w razie komplikacji.
Dla dzidziutkow tez przygotuje już powoli paczki, żeby mąż miał gotowe wszystko i w zasadzie na spokojnie przywiózł.
Ostatnie zakupy tez już za mną, zamówiłam beciki i śpiworki do fotelika i gondoli. Co ja teraz będę robić to nie wiem
paulina.blachut
A jeszcze jedno pytanko kiedy zaczełyscie coś kupować dla dzidzi
Ja juz powoli kupuje, juz cos mialam w 30tc ale nie kupuje duzo, bo w niedziele mam dostav od kuzynki, wiec nie ma co.A jeszcze jedno pytanko kiedy zaczełyscie coś kupować dla dzidzi
Kelyana
Hmmm jakoś pare rzeczy od 10tc później sukcesywnie coraz więcej. Rozkręcałam się w okolicach 20A jeszcze jedno pytanko kiedy zaczełyscie coś kupować dla dzidzi
reklama
SzybkoHmmm jakoś pare rzeczy od 10tc później sukcesywnie coraz więcej. Rozkręcałam się w okolicach 20
Czemu tak?